Conflictele se țin lanț la Survivior România. Acuzații grave au fost lansate

Conflictele se țin lanț la Survivior România. Acuzații grave au fost lansate
Survivor România 2022 a început în urmă cu mai puțin de două săptămâni, însă conflictele sunt deja la ordinea zilei. Ultima etapă a fost de coșmar, cu accidentări și un participant dus de urgență al spital.

Echipa Faimoșilor are deja minus un membru. Xonia a fost eliminată, iar acum artista a pus tirul pe coechipiera sa, Elena Chirac. Participanții la Survivor România sunt puși la grea încercare. Competiția le testează limitele fizice și psihice, iar mediul ostil nu îi ajută prea mult pe curajoșii care au plecat în Republica Dominicană.

Deja, e clar pentru oricine că sunt mari probleme în echipa Faimoșilor. Aceasta e  divizată, iar conflictele care apar între ei sunt frecvente. În urma votului echipei, cea care a părăsit prima competiția a fost Xonia. Odată plecată din Republica Dominicană, invitată de Zanni în emisiunea sa, vedeta a dezvăluit că nu s-a simțit deloc apreciată de coechipierii săi și că a știut din start cine  o antipatizează cel mai mult. E vorba de Elena Chiriac, cea care a și propus-o spre eliminare.

Xonia face acuzații grave la adresa unei foste coechipiere

„Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine. Se vede pe fața ei. Sincer, din punctul meu de vedere… Eu la proba de imunitate am stat 27 de minute în genuflexiuni. Oricine care face sport știe. S-a văzut. Tremuram. Nu puteam să mă mai țin. Nu s-a văzut, dar am avut eu niște emoții după. Știam ce urma. Eu cred că Elenei îi era frică de mine. Aveam aceleași punctaje”, a declarat Xonia, în emisiunea lui Zanni, difuzată pe platforma VOYO.

Ea a ținut să le reamintească fanilor că e un om echilibrat, care se ține departe de orice tertipuri și manevre. „Nu îmi place să manipulez. Sunt liniștită, sunt un om echilibrat. N-aș fi putut să fac nimic să schimb păreri sau perspective”, a adăugat Xonia.

Recent eliminată din competiția Survivor România, Xonia trece prin clipe cumplite din cauza bolii pe care o are. Cu ceva timp în urmă, medicii i-au pus tinerei un diagnostic teribil.  Ea suferă de o boală autoimună, acesta fiind motivul pentru care tânăra apare în ultima perioadă cu fața umflată. Medicii i-au prescris un medicament care ar putea să o ajute, dar din cauza acestuia se confruntă cu stări de rău.

Toată lumea se ceartă în echipa Faimoșilor

Din ce se vede, competiția de la Survior devine din ce în ce mai aprigă, iar lupta pentru premiul cel mare pus în joc deja îi determină pe concurenți să renunțe la prietenii, amiciție și bună purtare, chiar dacă sunt abia la începutul jocului.

În echipa Faimoșilor dezbinarea e la ordinea zilei. Deja CRBL a atacat-o pe Roxana Ciuhulescu. El o consideră „veriga slabă” a competiției. Pe de altă parte, Andreea Tonciu, care deseori intervine în disputele dintre coechipierii ei, care nu o privesc personal, i-a determinat pe aceștia să nu o mai agreeze, pentru că nu sunt lăsați în pace. Amintim că în ultima ediție a emisiunii, Andreea Tonciu a acuzat o stare de leșin și a fost scoasă de pe teren de către medici, pe o targă. Ea a fost dusă cu o ambulanță la spital.

Pe de altă parte, Cătălin Zmărăndescu continuă luptă pentru premiul de 100.000 de euro, însă are probleme în țară. Problemele vin chiar din propria familie. Mihai, fiul său cel mare a distribuit deja o serie de mesaje în care îl denigrează pe tatăl său, în ciuda faptului că, în urmă cu câțiva ani, cei doi aveau o relație foarte bună.

Tânărul face lupte ca și părintele său, iar primul meci l-a susținut în Londra, sprijinit de Cătălin, în perioada în care acesta locuia în capitala Marii Britanii. Între timp, relațiile dintre ei s-au răcit, iar acum Mihai susține că la Survivior tatăl său își va arăta adevărata față.

Sursa foto: instagram