Connect-R ia atitudine în „fenomenul Oana Roman”, rostogolit în media

Connect-R ia atitudine în „fenomenul Oana Roman”, rostogolit în media
Nimic nu circulă mai repede pe internet decât bârfele și cearta! În ultimele zile, disputa dintre Oana Zăvoranu și Oana Roman a luat cu asalt rețelele de socializare. Citind glumele făcute pe seama subiectului, un artist consacrat din industrie a sărit în apararea uneia dintre vedetele autohtone.

Zilele trecute, câteva imagini postate pe rețelele de socializare de către Oana Zăvoranu au aprins o ceartă aprigă. Relația dintre diva brunetă și fiica lui Petre Roman n-a fost niciodată una strânsă, însă de această dată se pare că s-a ajuns la un război aproape nuclear între cele două.

Glumele pe seama disputei dintre Oana Zăvoranu și Oana Roman au început să se înmulțească rapid pe internet, fanii urmărind în detaliu fiecare „mișcare” făcută de cele două vedete, pe rețelele de socializare. La scurt timp după ce fiica lui Petre Roman a postat pe Instagram un Story în care „își certa copilul”, social media a explodat de fel și fel de parodii ale videoclipului.

Connect-R spune STOP hate-ului din online

Se pare că nu toată lumea a „gustat” glumele făcute la adresa Oanei Roman, Connect-R fiind unul dintre cei care au sărit în apărarea vedetei. Artistul a postat o serie de Stories pe contul personal de Instagram, în care și-a sfătuit urmăritorii să înceteze cu răutățile. Dezamăgit de ura care se răspândește în online, celebrul cântăreț a vorbit despre cei care judecă și critică.

„Nu ne mai interesează cauza, ci doar efectul, abia așteptăm să greșească un frate că-i dăm cu judecata peste mâini! asta nu spune decât un singur lucru, și anume că omul mileniului 3 suferă de sindromul oglinzii! E o crimă să mănânci 3 felii de pizza? sau să dai într-un om că a mâncat 3 felii de pizza? nu o apăr pe @oanaromanelisej dar nici n-am să stau să judec în fel și chip”, a scris Connect-R pe Instagram.