Connect-R și Misha au ajuns pe culmile disperării. Cei doi au postate mesaje emoționante pe social media, în încercarea de a rezolva situația. Misha, cu lacrimi în ochi, a lansat un mesaj cu adevărat emoționant.

Totul are legătura cu Maya, fiica celor doi. Micuţa, acum în vârstă de șase ani, s-a confruntat cu probleme grave de sănătate în trecut, şi a ajuns în spital. În urma problemelor de sănătate fetița a rămas cu strabism la unul dintre ochișori.

Deși s-au despărțit în secret de soțul ei, Connect-R, acum patru ani, dar cei doi au rămas în relații amiabile, și o cresc împreună pe micuța Maya, locuind, practic, în aceeași casă. Acum o văd cu ochii în acrimi și sunt disperați să rezolve situația.

Apel disperat și o recompensă uriașă

Misha a lansat un apel copleșitor pentru găsirea motanului pierdut al Mayey, Moshy. Artista a mărturisit cu multă durere în glas că nu doar ea și Connect-R suferă, ci și fetița lor, Maya. Cântăreața a anunțat că ea și fostul soț oferă o recompensă uriașă celui care le va aduce pisoiul acasă.

„Mă gândesc să nu-l fi luat cineva în casă… Vă rog din suflet, dacă l-ați găsit, dacă l-ați luat cu intenții bune sau cu intenții rele, nu știu, vă rog din suflet să îmi scrieți și să mi-l aduceți înapoi, pentru că vă promit că o să vă ofer o sumă mult mai mare decât cea pe care ați putea s-o primiți voi dacă îl veți vinde”, a spus vedeta.

Ea a continuat mărturia emoționantă: „Am înnebunit de când îl caut în fiecare zi și în fiecare seară. Și voiam să vă rog, nu știu, măcar să vă gândiți la Maya, că e un copil care suferă. Și nu mai spun cât suferim noi. Eu îl visez în fiecare seară și mie, efectiv, nu-mi vine să cred, pentru că, înainte, când auzeam de persoane care își pierd animalele și bocesc, eram: Pe bune?

Adică mi se părea absurd, dar acum văd în ce fel e și cu siguranță e parte din familie, e la fel ca un copil. Și eu sunt sigură că dacă e la cineva, și el suferă la fel de tare ca și noi. Vă rog din suflet încă o dată, dacă îl vedeți sau dacă știți ceva, dacă l-ați văzut la un vecin în casă sau habar nu am, nu știu, vă rog din tot sufletul să-mi scrieți”, a mai afirmat fosta soție a lui Connect-R.

Sursa foto: Instagram

Fiul lui Megan Fox este hărțuit la școală. De ce râd colegii de el

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri