În 2017, Connect-R și frumoasa lui soție Misha anunțau că au divorțat, cu ceva timp înainte, însă cuplul a păstrat discreția până ce s-au amplificat zvonurile. Anul trecut au început să apară primele bârfe că s-au împăcat. Artiștii n-au confirmat, nici nu au infirmat, păstrând tăcerea, ca la divorț.

Ceea ce a înțeles toată lumea e că, deși s-au despărțit, cei doi au rămas în relații bune de dragul fetiței pe care o au împreună. Fanii încă au curiozități legate de despărțirea celor doi, și nu se opresc din întrebări.

„Nu sunt tată singur!”

Un internaut l-a întrebat pe Connect-R cum se descurcă în calitate de tată singur, iar răspunsul artistului a lăsat loc de interpretări. „Nu sunt un tată singur! Cine a zis că sunt un tată singur? Uite, cineva râde în spate acolo”, a zis Connect-R. Misha, de asemenea, se ocupă îndeaproape de creșterea și educația fetiței pe care o are împreună cu artistul.

Informația nu e nouă. Să ne amintim, așa cum Rețete și Vedete a semnalat în octombrie, de discuțiile mondene care explodaseră din nou după ce fanii au observat, într-o fotografie postată de Connect-R din casa lui, că pe rafturile bibliotecii există poze cu el și Misha, una chiar de la nunta lor.

Rețete și vedete a scris că Misha și Connect-R locuiesc împreună

Până la urmă, raționamentul e simplu: dacă Connect-R ar avea o altă relație nu ar afișa prin toată casa fotografii cu fosta nevastă. Este posibil să se fi împăcat, dar să țină acest lucru secret? – a fost întrebarea care a tot persistat în comentariile fanilor.

În timpul unei emisiuni TV din luna octombrie, în care Connect-R a fost sunat cu apel video, dimineața devreme, se aude și vocea Mishei care intervine pentru a o liniști pe fetița celor doi care suferea după pisica familiei, care se rătăcise.

Artistul le-a spus imediat Lizei și lui Fere de la „Cu capu-n zori”: „E și Misha aici, vă salută și ea”.

Rețete și Vedete a scris din luna octombrie că, deși divorțaseră cu trei ani în urmă, Misha și Connect-R, împreună cu fetița lor, locuiesc împreună, în aceeași casă din zona Ozana. Că au iubiri în afara căminului familial e cam greu de crezut în continuare.

Connect-R a descoperit sensul vieții

“Tu cine ești? M-am întrebat de multe ori: «Ești artistul sau ești omul?». Și am găsit un răspuns care să mulțumească pe toată lumea. Sunt și artistul dar și omul, doar că mi-am dat seama că, dacă continui să mă identific prea mult cu artistul, risc sa fiu dezamăgit. (…)

Până într-o zi, când s-a întâmplat o minune. Ca o serendipitate, nimic programat! O zi în care începând cu prima oră a dimineții și terminând cu ultima, a serii, am fost în slujba celorlati: de la copil, soră, mama copilului, (fosta soție 🙂 ), tată, prieteni și terminând cu un fan, care mi-a cerut sfatul într-o problemă de ale lui.

Seara, înainte de somn, mi-am dat seama că ziua trecuse fără niciun stres 😉, pentru că nu mă mai gândisem la mine, ci doar la ceilalți. N-am mai fost nici Artistul și nici omul, ci doar servitorul. Următoarea zi, a fost una de exceptie, Universul întorcându-mi toate serviciile! (…)”, mărturisea Connect-R pe conturile sale de social media.

Sursa foto: Instagram

Povestea celei mai bune soprane a lumii. E româncă și a luat Oscarul pentru Operă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp