Contesa digitală Ana Morodan, arestată! Era drogată și băută la momentul la care a fost ridicată de Poliție

Contesa digitală Ana Morodan, arestată! Era drogată și băută la momentul la care a fost ridicată de Poliție
Ana Morodan are probleme grave. Vedeta a ajuns să fie reținută de polițiști, după ce aceștia au descoperit-o cu o concentrație de 0,05 g/l alcool pur în sânge, iar rezultatul testului antidrog a ieșit pozitiv. 

Vedeta de la Antena Stars a fost reținută pentru 24 de ore, după ce polițiștii de la Brigada Rutieră au oprit-o de două ori în trafic, în aceeași zi, și au testat-o. Vedeta va ajunge astăzi în fața instanței. În numai 12 ore, cea supranumită „contesa digitală” s-a ales cu permisul suspendat și cu trei dosare penale: unul pentru conducere sub influența alcoolului, altul pentru conducerea mașinii sub influența substanțelor interzise ș un al treilea, pentru refuzul recoltării de probe biologice.

Ana Morodan a fost semnalizată de polițiști să oprească, ieri la ora 16.00, în zona de Nord a Capitalei. Ea nu a oprit la semnalele polițiștilor și a intrat în coliziune cu alte două mașini. Influencerița a fost dusă la brigada rutieră după ce a fost prinsă la volan fără permis și sub influența substanțelor interzise. Seara, după ora 22.00, vedeta a fost oprită din nou în trafic, constatându-se că circula deși avea permisul suspendat și că, mai mult, era băută și drogată la volan.

A lovit și două mașini, încercând să fugă de polițiști

„La data de 28 martie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza sectorului 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie. Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule. În urma accidentului de circulație au rezultat doar pagube materiale.

După stabilirea identității conducătoarei auto, polițiștii i-au solicitat să fie testată atât pentru stabilirea prezenței alcoolului în aerul expirat cât și pentru stabilirea preliminară a prezenței în organism a substanțelor psihoactive cu aparatura din dotarea Brigăzii Rutiere, însă a refuzat. În acest context, polițiștii au procedat la conducerea persoanei în cauză la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice,  unde și de această dată a refuzat.

Ana Morodan, prinsă cu repetiție de polițiști sub influența substanțelor interzise la volan

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 337 din Codul Penal. Totodată, în aceeași zi, în jurul orei 22:20, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de control în trafic pe o stradă din sectorul 1, au oprit un autovehicul condus de o persoană de sex femeiesc.

După stabilirea identității, au efectuat verificări cu privire la situația juridică a dreptului de a conduce, iar cu această ocazie au constatat faptul că, femeia figura cu permisul de conducere reținut ca urmare a dosarului de cercetare penală întocmit în conformitate cu prevederile art. 337 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii au procedat la testarea cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive. În acest context, conducătoarea autovehicului a fost condusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea în concurs a infracțiunilor prevăzute și pedepsite de art. 335 alin. 2 și 336 alin.2 din Codul Penal:

În baza probatoriului administrat în cauză, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reținerea femeii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătorului Sectorului 1 în vederea luării unei măsuri preventive”, a transmis Poliția.

Episodul „euforic” de la „Xtra Night Show”

Nu este prima dată când Ana Morodan are problemele cu alcoolul. În urmă cu câteva luni, a apărut în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, de pe Antena Stars, ușor „euforică”, după cum a relatat presa. În apărarea sa, Morodan a explicat atunci că doar a imitat faptul că este beată.

„Eu m-aș duce, sincer, să beau câte un vinuleț din când în când”

„Aia era cu trei-patru zile înainte de fimare (n.r. filmarea emisiunii „REALĂ, by Ana Morodan”) și a fost o chestie gândită de noi, de toată echipa. Eu, o dată la șase luni fac ceva să comenteze lumea. De bine, de rău, să comenteze lumea. A fost o joacă actoricească. Mă scuzați că nu am dat la teatru. Scuzați-măăă”, a explicat Ana Morodan, pentru Cancan.ro.

„Eu m-aș duce, sincer, să beau câte un vinuleț din când în când, să-mi pun un pahar de rose, numai că nu mă lasă ăia că se vede pe filmare și nu te lasă să bei un pahar de rose la televizor”, a mai declarat Ana Morodan cu aceeași ocazie.

Sursa foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre