Cornel Dinu a ajuns la bisturiu, de urgență. Are probleme serioase de inimă

Cornel Dinu a ajuns la bisturiu, de urgență. Are probleme serioase de inimă
„Mister” Cornel Dinu va fi operat de urgență la sfârșitul acestei săptămâni. El are probleme grave de sănătate. Ceea ce i s-a întâmplat frizează incredibilul.

La cei 72 de ani ai săi, Cornel Dinu a ajuns la bisturiu, de urgență, el aflându-se într-o stare dificilă. Cel mai bun fotbalist de la Dinamo și unul din cei mai mari fotbaliști români din toate timpurile va fi supus de urgență unei noi intervenţii chirurgicale, la inimă. Operația va dura cam cât o repriză de fotbal și e posibil să se facă doar sub anestezie locală.

Iată despre ce este vorba. Așa cum știți, în trecut, dinamovistul s-a mai operat pe inimă. De asemenea, el a fost infectat și cu SARS-CoV-2. Acum au apărut noi probleme. Cel supranumit „procurorul” trebuia operat la inimă vineri, 26 februarie. Dar intervenția s-a amânat, iar dinamovistul a fost pus pe un tratament de anticoagulante.

Cornel Dinu a ajuns la bisturiu, de urgență

„Voiau să mă opereze încă de ieri (n.r. vineri), dar am probleme de coagulare. Iau anticoagulante și trebuie să fac niște injecții ca să nu fie necazuri la operație. Operație de rutină. L-am întrebat pe profesorul Miron cât durează și mi-a răspuns: «Cât o repriză, Mister. La câte reprize ai jucat tu, nici n-o simți».

Ce să fac, asta e… Am fost eu operat pe inimă, am avut sternul tăiat și cusut cu sârmă… Trei luni m-a durut în fiecare secundă și am supraviețuit”, a mărturisit, sâmbătă, Cornel Dinu, conform celor de la Fanatik.

Pentru cei care nu știu, anumite operații se închid la nivelul pielii cu niște capse metalice. Deci expresia folosită de Cornel Dinu nu trebuie să îngrozească.

De ce îl doare inima pe Cornel Dinu

Cornel Dinu e serios afectat și îngrijorat de situația de la Dinamo. După meciul cu Viitorul, în care echipa sa a pierdut cu cinci goluri diferență, fanii au intrat în vestiar peste jucători şi l-au umilit pe antrenorul principal ”Jerry” Gane. „Sper ca suporterii să înțeleagă că tot ceea ce fac este absolut minunat.

Poate să ducă la salvarea echipei, dar (…) o conducere colectivă nu înseamnă decât dezastru CAP. Trebuie să existe cineva care să monteze niște profesioniști, niște oameni care știu ce-i cu Dinamo și ce trebuie făcut în contextul ăsta la Dinamo”, a mai spus Dinu pentru aceeași sursă.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 28 februarie. Vărsătorilor li se recomandă discreție în afaceri