Costă doar 2 lei și vă scapă de bacteriile din frigider. Ceva mai bun nu ați văzut

Costă doar 2 lei și vă scapă de bacteriile din frigider. Ceva mai bun nu ați văzut
Oricât de mult ați curăța un frigider, sunt momente în care mirosurile neplăcute persistă iar bacteriile și-au făcut casă. Cum scăpați de această probleme.

Chiar și cele mai bune gospodine se chinuiesc uneori să scape de bacteriile din frigider. Iată cele mai bune soluții.

Costă doar 2 lei și vă scapă de bacteriile din frigider. Ceva mai bun nu ați văzut

Igienizarea frigiderului se poate transforma uneori într-un coșmar, mai ales că în interiorul acestuia sunt multe produse de care trebuie să aveți grijă. Ce e de făcut în această situație? Lăsați deoparte produsele pline de chimicale și optați pentru bicarbonatul de sodiu. Tot ce trebuie să faceți este să puneți într-un pahar cu apă o lingură cu bicarbonat. Puneți pe raftul frigiderului și schimbați soluția la câteva zile. Veți rămâne uimiți să vedeți că mirosul va dispărea definitiv.

Lămâia, cel mai bun prieten

De asemenea, puteți dilua o lingură de sifon cu 250 ml apă la temperatura camerei. Introduceți în frigider și schimbați la câteva zile. Și lămâia le este un bun prieten gospodinelor.

Tăiați o lămâie în două, stoarceți zeama și amestecați cu puțină apă. Cu această soluție curățați cuptorul cu microunde, frigiderul dar și unele suprafețe din baie. Acidul citric din lămâie este unul dintre cele mai bune dezinfectante naturale și înlătură și mirosurile neplăcute.

Dezinfectați așternuturile și salteaua tot cu bicarbonat de sodiu

Tot bicarbonatul de sodiu este minunat și când vreți să dezinfectați salteaua patului și așternuturile. Veți scăpa de acarienii care trăiesc în țesături care, dacă nu sunt alungați, pot provoca mâncărimi, pete roșii, iritații, dermatită, rinită alergică și chiar astm și bronșită. Fierbeți un litru de apă, adăugați săpun și amestecați bine până când se dizolvă.

Opriți focul, adăugați și bicarbonatul de sodiu și amestecați până când soluția devine omogenă. Lăsați să se răcească și turnați într-o sticlă cu pulverizator. Agitați bine înainte de utilizare. Acest produs se pulverizează odată la trei zile pe pat. Se lasă să acționeze și să se usuce singur.

Sursă foto: candy