Costin Mărculescu, urât tare de niște vedete

Costin Mărculescu, urât tare de niște vedete
Viața lui Costin Mărculescu a fost ca un montagne russe, cu suișuri și coborâșuri și, mai ales, cu replici dure față de colegii de breaslă. Pe unii nu îi suporta deloc. Reputația sa actoricească era dublată de cea de ”gură slobodă”: spunea tot ce îi trecea prin cap, dar deloc în cei mai eleganți termeni.  Acest lucru l-a făcut părtaș în câteva scandaluri publice notabile, unul dintre ele fiind chiar cu Ștefan Bănică, fostul său coleg din ”Liceenii”.

Costin Mărculescu a sărit la gâtul lui Ștefan Bănică de mai multe ori, de fiecare dată în  momente cât se poate de nepotrovite. Prima dată acesta postase, pe Facebook, un mesaj la adresa Tamarei Buciuceanu, plecată la cele veșnice: ”A murit Tamara. Noi îi spuneam tanti Tama. A plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea”.

Costin Mărculescu a fost foarte lezat de postare și a replicat tăios, tot public: ”Asta a postat colegul și neprietenul meu ȘTEFAN BĂNICĂ jr. Tanti TAMA despre dispariția marei actrițe TAMARA BUCIUCEANU. EL care nu a iubit-o niciodată și care nu l-a iubit nici pe tatăl său marele actor ȘTEFAN BĂNICĂ senior care nu este la Bellu și care e la grămadă pe o cruce cu alții din familie la cimitirul Reînvierea…”.

Potrivit Viva, Bănică i-a transmis actorului că îl va da în judecată dacă îi mai pomenește numele.

L-a acuzat public pe Bănică de agresiune asupra iubitelor

Costin Mărculescu a dovedit însă că pur și simplu ”nu îl înghite” pe Bănică, așa că a continuat afirmațiile dure și după moartea Cristinei Țopescu, acuzându-l pe artist că ar fi agresat-o pe aceasta.

”Cineva a zis că nu a venit nimeni să îi aprindă o lumânare Cristinei. Să se ducă Bănică Jr, care, atunci când erau iubiți, în 1993, a bătut-o de zeci de ori, inclusiv public, ca și pe Nadia Comăneci și toate celelalte iubite și soții”, a scris Mărculescu pe Facebook.

”Costin nu l-a suportat niciodată pe Bănică și nimeni nu cunoaște motivul adevărat pentru această dușmănie, au mărturisit surse de încredere, pentru impact.ro, la acel moment.

Oana Zăvoranu l-a numit alcoolic

E clar că avea o fixație față de Bănică, însă Mărculescu s-a certat și cu alte vedete. În colimator au ajuns Mărioara și Oana Zăvoranu.

”De ce i-ai spus Oanei că e c***ă?”, a fost una dintre replicile Mărioarei. ”Am spus asta acum un an. În DEX scrie că aşa se cheamă o femeie care duce o viaţă destrăbălată sau comite adulter”, i-a replicat Costin Mărculescu mamei Oanei.

În 2014, Oana l-a acuzat actor că și-a pierdut mințile din cauza alcoolului, mai notează Viva: ”M-a făcut albie de porci, iar eu am făcut greşeala să-l primesc în casă şi nu am mai scăpat de el. Era ca o sugativă, tot ce primeam alcool el a băut şi după a pus apă în sticlă. Mi-a băut şi spirtul”.

Astăz, Oana Zăvoranu l-a iertat pentru acele incidente și certuri, ba chiar și-a exprimat regretul pentru moartea lui, în cadrul unei emisiuni tv. Cu siguranță, ea va participa la înmormântarea actorului, care va avea loc duminică, la Cimitirul Reînvierea, acolo unde spunea că este îngropat și Ștefan Bănică senior.

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare în cadă, miercuri seară, cu numai câteva zile înainte să împlinească vârsta de 51 de ani.

Sursa foto: Facebook / Costin Mărculescu