CRBL, dezvăluiri din culisele de la Survivor. Nu va renunța la…

CRBL, dezvăluiri din culisele de la Survivor. Nu va renunța la…
După ce a plecat din Republica Dominicană, CRBL se bucură de liniștea și iubirea din familie.

Într-un interviu recent, CRBL a povestit cum se simte acasă, după multe luni în care a stat departe, alături de colegii de la Survivor.

CRBL, dezvăluiri din culisele de la Survivor. Și-a făcut o prietenă la care nu va renunța

S-a liniștit după nebunia de la Survivor și acum CRBL a povestit lucruri neștiute de nimeni. Celebrul coregraf, dansator, actor, producător muzical a dezvăluit pentru Click că și-a făcut o bună prietenă în Republica Dominicană, cu care vrea să păstreze legătura, e vorba de Laura Giurcanu.

„Cu siguranţă Laura Giurcanu rămâne prietena mea şi o să ţin legătura şi cu câţiva dintre Faimoşi, dar şi Războinici. Nu vreau să dau nume, dar timpul le va arăta”, a mărturisit artistul.

A slăbit 15 kg

A dat tot ce a avut mai bun la Survivor, dar a slăbit 15 kg. De altfel, sănătatea i-a jucat feste de multe ori cât a fost în cel mai dur concurs, însă acum se recuperează și abia așteaptă să se întoarcă la normalitate.

„Primul lucru a fost să vorbesc cu fetele mele, Elena şi Alesia, cu familia mea, după care să mănânc ceva buuun, dar nu chiar ce voiam eu, pentru că nu puteam din punct de vedere medical şi, bineînţeles duş”, s-a destăinuit vedeta.

O parte din mine a rămas pe insulă

La scurt timp după ce s-a întors în România, CRBL a postat un mesaj pe contul său de socializare, în care a mărturisit că o parte din el a rămas pe insulă. „Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru susținere și încredere.  Sunt un exemplu de “așa DA” dar cu siguranță și un exemplu de “așa NU”!

Știu că am greșit de multe ori și îmi cer iertare, dar ăsta sunt eu. Prea sincer câteodată, prea corect, empatic cu cel slab și incisiv cu oamenii falși, luptător până la capăt. Știu să pierd, dar știu să și câștig, pot să plâng fără rușine dacă așa simt, nu mă dau la o parte când vine vorba de greu, pentru că “cine poate, duce și mai mult”.

Survivor a fost testul suprem al vieții mele, cel mai dur spectacol la care am luat parte, cea mai frumoasă experiență de viață, locul unde mi s-a confirmat pentru ultima oară că viața trebuie trăită mult mai simplu. Am respect pentru toți Faimoșii și Războinicii, indiferent de ce s-a întâmplat și s-a spus, oameni curajoși, duși la extrem pe plan psihic și fizic, oameni care m-au ajutat să supraviețuiesc și care m-au forțat să nu mint!

Mi-am dorit foarte tare finala, pentru a mă bucura de TOT ce poate oferi @survivorromania.oficial, toate traseele, recompensele, jocurile de comunicare, surprizele plăcute sau neplăcute. Dar nu am crezut că experiența se va termina așa brusc pe motive medicale! Se spune că “de ce ți-e frică nu scapi”! Sunt acasă, sunt mai bine, dar o parte din mine a rămas pe insulă, alături de tribul Faimoșilor!”, au fost cuvintele lui CRBL.

Sursă foto: instagram