Creatorii de conținut de pe TikTok devin celebri peste noapte cu idei provocatoare. Iată un exemplu!

Creatorii de conținut de pe TikTok devin celebri peste noapte cu idei provocatoare. Iată un exemplu!
TikTok se dezvoltă rapid pe zi ce trece. Platforma de social media scoate la iveală creativitatea utilizatorilor, astfel, apar tot timpul idei cât mai inedite.

TikTok este dominat în mare parte de provocări, dar cu toate acestea, aici apar foarte mulți oameni talentați, dornici să își dezvolte creativitatea și să o expună prin postările lor.

Claudya Moreira (@claudyamoreira1), este un creator în vârstă de 34 de ani, din Lisabona, Portugalia. Pe TikTok, ea le prezintă urmăritorilor ei nesfârșite moduri de a purta și de a modela eșarfe. A găsit peste cincizeci de moduri până acum și are o serie inventivă de postări: poate modela eșarfe în genți de mână, fuste, pelerine și bluze. 

@claudyamoreira1

Hi it’s me again with this luxury purse 👜 made with scarf #scarf #foryou #foryoupage #titokportugal #fashiontip #fashionhack

♬ feel something – bea miller – valenn🐺

Unul dintre cele mai populare videoclipuri ale ei este unul în care înfășoară o eșarfă prin orificiile butoanelor de pe o vestă, pentru a face o centură. Videoclipurile ei au devenit atât de populare încât și-a lansat propria marcă de eșarfe, Zafia, în septembrie.

Iubirea lui Moreira pentru eșarfe provine din copilărie

„În insula Capului Verde, unde m-am născut, femeile în vârstă poartă o eșarfă legată la cap, astfel încât tinerii să știe să trateze femeile în vârstă cu cel mai mare respect. Când îmi amintesc de copilărie, am avut întotdeauna contact cu eșarfe, văzând-o pe bunica mea, care m-a crescut, purtand mereu una legată de păr”, spune Moreira. 

@claudyamoreira1

Let’s do the classic one #scarf #foryou #foryoupage #fashiontip #titokportugal

♬ Latch – Disclosure

De când și-a creat contul pe aplicație, Moreira a adunat peste 101.000 de adepți, cărora le place să o vadă găsind o nouă modalitate de a purta o eșarfă, pe post de îmbrăcăminte. Cu toate acestea, la început, ea nu se aștepta să devină atât de cunoscută.

„Fiind acasă, îmi era imposibil să merg oriunde, din cauza carantinei, TikTok a fost cu siguranță o modalitate de a mă distrage. La început, postam doar videoclipuri amuzante și provocări dar, să fiu sinceră, nu a funcționat pentru mine, în special provocările pentru dans”, spune Moreira. 

Pe măsură ce videoclipurile ei au început să câștige popularitate, a decis să lanseze Zafia. Imprimeurile sale grafice și culorile vibrante sunt inspirate din eșarfele pe care le purtau mama și bunica ei. 

„Mă închin bunicii, mamei și tuturor femeilor din țara mea. Zafia este tributul meu adus insulelor din Capul Verde ”, spune Moreira.

Fata Andreei Esca se apucă de comerț online! Ce surprize pregătește Alexia