Rețete și vedete a scris, recent, despre obsesia pe care o dovedesc, pentru mâncare, multe din divele extrem de slabe din zona mondenă. Ramona Gabor nu face excepție. „Aș vrea să se uite și la mine cineva așa cum mă uit eu la mâncare”, scria aceasta pe Instagram cu câteva săptămâni în urmă, alături de o poză cu o masă opulentă plină cu de toate. Acum a venit cu noi destăinuiri.

Ca să se mențină slabă, Ramona Gabor a decis să țină un fel de post: nu mănâncă, practic, decât o dată pe zi.

Micul dejun cu scoici și pizza

Ramona Gabor a postat pe contul de Instagram un mesaj, în care le mărturisește fanilor dieta pe care o ține în perioada următoare.   „Am postat micul meu dejun. În utlima perioadă mănânc doar o masă pe zi și prima mea masă e undeva la 4-5 P.M. Așa că am decis să am măcar un green juice dimineața și cred că e o decizie foarte bună”, a spus Ramona Gabor pe contul său de Instagram.

Micul dejun al Ramonei Gabor conține scoici, pizza, morcovi, cartofi dulci, salată, carne la grătar etc.

Viața în Dubai. Ce trebuie să facă pentru viză

Ramona Gabor locuiește de mai mulți ani în Dubai, unde, se pare, are o frumoasă carieră de foto-model. De curând aceasta s-a lansat și în afaceri, lansând propria linie de parfum, care îi și poartă numele.

Ca să poată rămâne în Dubai, Ramona Gabor are nevoie de viză, iar ca să ia viză ea trebuie să meargă la școală. Ramona Gabor participă periodic la cursuri despre istoria și actualitățile din Emiratele Arabe Unite.

Așa s-a întâmplat și zilele trecute, după care tânăra a ieșit la un antrenament de jogging, timp în care s-a întâlnit cu un cârd de păuni. După antrenament, a băut un fresh de sfeclă, ghimbir, măr, lămâie și morcov, iar puțin mai târziu altul, cu ananas și fructul pasiunii.

Sursa foto: Instagram

Rețetă tradițională pentru pasta de mici la grătar. Vine 1 Decembrie!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp