Cristi Borcea a topit-o pe Valentina Pelinel cu darul pe care i l-a făcut. Fostele soții o să-și roadă mâinile de invidie

Cristi Borcea a topit-o pe Valentina Pelinel cu darul pe care i l-a făcut. Fostele soții o să-și roadă mâinile de invidie
Cristi Borcea și Valentina Pelinel sunt mai fericiți ca niciodată, iar afaceristul i-a făcut o surpriză de proporții iubitei sale soții.

Au devenit vecini cu marii milionari ai lumii. Cristi Borcea și Valentina Pelinel au făcut un pas mare.

Cristi Borcea a topit-o pe Valentina Pelinel cu darul pe care i l-a făcut. Fostele soții o să-și roadă mâinile de invidie

Potrivit informațiilor oferite de Click, Cristi Borcea ar fi scos din buzunar nu mai puțin de 500.000 de euro și a cumpărat o superbă casă în Dubai. Sursele spun că ar fi un cadou pentru frumoasa lui soție, fascinată de acest tărâm al șeicilor. Și dacă există cârcotași care vor să știe de unde a avut atâția bani, potrivit TOP 300 Capital în anul 2020, fostul acționar de la Dinamo figura pe locul  în topul celor mai bogați români, cu o avere estimată la 82 milioane de euro.

De asemenea, sursele spun că cei doi nu s-au gândit să se mute definitiv în Dubai, ci vor să folosească această superbă locuință ca loc de relaxare atunci când vor să plece în vacanță și să uite de problemele din România. De altfel și acum se pare că cei doi se află într-o vacanță în locul unde și-ar fi achiziționat superba casă.

Și Brigitte Pastramă și-a luat casă în Dubai

Nu doar Borcea a investit bani mulți în Dubai ci și Brigitte și Florin Pastramă, care au plătit suma de 400.000 de euro. ”Am fost în Dubai în urmă cu un an. Am urmărit să achiziționez o casă. Am vrut ceva pentru mine, am vrut să am ceva al meu unde să pot evada, să scap de stres, să mă pot relaxa așa cum îmi place mie.

Am avut mai multe încercări, la un moment dat m-am chinuit să recuperez avansul pe care îl dădusem pentru o locuință care nu era tocmai ok. Am apelat apoi la Mircea Brânzei care m-a ajutat foarte mult și mi-a oferit o soluție bună. Împreună cu el am găsit o casă într-o zonă foarte bună, o casă frumoasă, așa cum îmi place mie. Este o casă cu 2 dormitoare. Sinceră să fiu, am vrut cu trei, dar am băgat banii în afacerile din Romania.

Casa din Dubai a costat vreo 400.000 de euro, eu nu am optat pentru o plată în rate, am dat 70% din suma, urmând că peste 5 luni să achit și cei 30%, când primesc cheia și e gata”, a declarat Brigitte Pastramă pentru Click. De asemenea, Bianca Drăgușanu se numără printre cei care au ales să facă investiții tot în Dubai, dar și Armin Nicoară, Cătălin Botezatu și Armin Nicoară.

Sursă foto: instagram