Cristi Borcea face o dezvăluire șocantă: de ce se plimbă doar cu o singură marcă de mașină

Cristi Borcea face o dezvăluire șocantă: de ce se plimbă doar cu o singură marcă de mașină
Fostul patron al Clubului Dinamo, Cristi Borcea nu se uită la bani când e vorba să-și facă o plăcere. Gestul său i-a uluit pe toți.

Pentru Cristi Borcea banii nu sunt o problemă și de când a ieșit din închisoare își face toate poftele. Care e ultima „nebunie”.

Cristi Borcea se plimbă doar cu o singură marcă de mașină. Care e motivul

Nu demult, Cristi Borcea și-a cumpărat o super mașină, pentru care a scos din buzunar nu mai puțin de 250.000 de euro. E vorba de un Maybach superb. Doar că după ce a achiziționat-o, Borcea și-a dat seama că nu o poate folosi, pentru că îi era rău în automobil. Așa că s-a gândit să i-o facă cadou lui Gigi Nețoiu. Pe de altă parte, Borcea a menționat că el nu se poate plimba decât cu un singur tip de mașină și aceasta e Audi.

“Singura mașină în care nu îmi e rău, e Audi”

„Mi-am comandat ultimul tip de Maybach și i l-am dat fratelui meu Nețoiu, că îmi era rău. Singura mașină în care nu îmi e rău e Audi. Nu sunt pasionat de mașini, sunt pasionat de confortul meu. De obicei conduc eu până la birou. De acolo, conduce șoferul. Mie îmi place Audi”, a declarat Cristi Borcea.

Cristi și Valentina au împlinit trei ani de la căsătorie

Fostul patron al clubului Dinamo și frumoasa sa soție, Valentina, au împlinit recent trei ani de căsnicie. Blonda a postat pe rețelele de socializare o imagine de la nuntă, dar și un mesaj de iubire. „3 ani de căsnicie. Ce-i mai bun acum urmează”, a spus vedeta. Fanii au fost extrem de fericiți și i-au felicitat.

Cu puțin timp în urmă, Borcea a declarat că soția lui ar mai vrea încă un copil. Al zecelea… „Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace”, a spus Cristi Borcea, în cadrul unei emisiuni TV.

Sursă foto: instagram, gsp