Cristi Borcea nu a rămas indiferent față de noua iubire a Alinei Vidican. Ce zice despre relația fostei soții

Cristi Borcea nu a rămas indiferent față de noua iubire a Alinei Vidican. Ce zice despre relația fostei soții
După despărțirea de Cristi Borcea, Alina Vidican s-a mutat la Miami, cu inima frântă. La aproape cinci ani de la divorț, Alina Vidican iubește din nou și este pregătită să-l arate lumii pe ales. Ce zice Borcea de noua relație.

Alina Vidican a fost timp de aproape șase ani soția lui Cristi Borcea, între 2011 – 2016. Cei doi au împreună doi copii, Gloria și George. Decizia Alinei, după divorț a fost să se mute în Statele Unite ale Americii. Ea a plecat în Miami după cu inima frântă de durere. Bărbatul vieţii ei, se îndrăgostise de buna lor prietenă de familie, Valentina Pelinel. Alina Vidican iubește acum din nou, la cinci ani de la divorț. 

Acum, blondina de 37 de ani, care conduce un restaurant cu specific românesc, e din nou fericită.  Ea a încheiat anul în lacrimi, căci, în decembrie și-a pierdut tatăl. Totuși, noul iubit i-a fost alături, iar cei doi sunt extrem de fericiți, după cum se poate observa din pozele postate pe rețelele sociale. 

Alina Vidican iubește din nou. Borcea știe de relație

Alina Vidican, dată de gol chiar de mama sa. Cu cine se întâlnește fosta soție a lui cristi Borcea 

De când și-a refăcut viața în Statele Unite, Alina Vidican și-a făcut și câteva operații estetice. A apelat la o rinoplastie, și-a ridicat buricul din cauză că i s-a părut inestetic în urma celor două nașteri. De asemenea, a mai umblat puțin la pomeți și și-a înlocuit silicoanele. Așa cum Rețete și Vedete a scris deja, mama Alinei i-a făcut o vizită în Miami. Acolo l-a cunoscut pe iubitul fiice sale și a postat pe pagina ei de socializare o fotografie cu fiica sa și tânărul care o face să zâmbească din nou.

Un apropiat a dezvălui pentru wowbiz că relația dintre cei doi este destul de serioasă, iar Cristi Borcea știe, ba chiar i-a dat sfaturi Alinei.

„Relația pe care o are Alina este una cât se poate de serioasă. Cristi Borcea știa despre el, știe ce se petrece la Miami. Dar i-a cerut să fie cât mai discretă și să își asume relația doar când este sigură că este un bărbat potrivit pentru ea și care o acceptă cu toate obligațiile pe care le are. Iar Alina l-a asigurat că prioritatea ei sunt copiii, că bărbatul cu pricina nu va fi un înlocuitor de tată”, a mărturisit sursa citată. 

Foto: Instagram

Donald Trump, gelos pe Joe Biden: „N-a apărut nici măcar la știrile de seară”