Cristina Cioran, ghinionistă în dragoste. A avut mult probleme cu tatăl fetiței, dar abia acum a recunoscut prin ce a trecut

Cristina Cioran, ghinionistă în dragoste. A avut mult probleme cu tatăl fetiței, dar abia acum a recunoscut prin ce a trecut
Când toată lumea se aștepta să ajungă în fața altarului, Cristina Cioran și Alex Dobrescu și-au spus adio.

Cristina Cioran nu are noroc la bărbați. De data asta a sperat că el va fi alesul, dar și acum a dat greș.

Cristina Cioran, ghinionistă în dragoste. A avut mult probleme cu tatăl fetiței, dar abia acum a recunoscut prin ce a trecut

Despărțirea dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu a luat prin surprindere o țară întreagă. Mai ales că vedeta anunțase cu surle și trâmbițe că a fost cerută în căsătorie și urmează să devină mireasă. Se pare însă că problemele dintre cei doi nu sunt de ieri, de azi, dar de data asta blonda n-a putut să mai rabde.

Nu la fel de afectat este tatăl fetiței sale, care și-a găsit fericirea în brațele altei femei mai repede decât s-ar fi așteptat cineva. De unde toată lumea a înțeles că despărțirea este definitivă. După ce a încercat să se liniștească, Cristina a găsit puterea să spună ce se întâmplă acum în viața ei. În plus, ea spune că regretă că nu s-a despărțit mai demult de acest bărbat, care i-a creat multe probleme.

„Regret că nu am încheiat când au apărut semnele”

„Am dat deja câteva șanse acestei relații și nu s-a îmbunătățit. Regret că nu am încheiat când au apărut semnele. Dar asta este. Sunt tristă că a recurs la anumite televiziuni ca să-mi atragă atenția și mă întristează că nu s-a gândit dincolo de propria persoană. Mi-aș dori să aibă o relație cu Ema, dacă își dorește. Mi-aș dori să ne respecte. Atât.”, a dezvăluit Cristina Cioran, pentru Viva.

Ema trebuie să-și iubească și să-și respecte părinții, indiferent dacă iubirea dintre ei a dispărut

Pe de altă parte, Cristina spune că se va comporta ca o doamnă cu fostul iubit, pentru că-și dorește ca Ema să-și iubească ambii părinți. „Despre tatăl Emei nu voi vorbi decât în sens pozitiv, pentru că Ema trebuie să-și iubească și să-și respecte părinții, indiferent dacă iubirea dintre ei a dispărut, la un moment dat.

Nu e vina copiilor, și aceștia nu trebuie să simtă disensiunile dintre părinți! Mi-ar plăcea să rămânem prieteni, să mai râdem cum râdeam. Atât. De această dată am decis, cu inima strânsă, că nu voi mai lăsa să treacă ani ca să pot spune: ajunge! Și asta pentru că Ema are nevoie de pace, liniște și bucurie.”, a mai spus Cristina.

Recomandarile noastre