Cristina Spătar – din sărăcie, din nou în lux. „Sunt foarte fericită că mi-am realizat acest vis”

Cristina Spătar – din sărăcie, din nou în lux. „Sunt foarte fericită că mi-am realizat acest vis”
Au trecut vremurile grele pentru Cristina Spătar. Vedeta s-a reinventat și e bucuroasă. Ce veste le-a dat fanilor.

Cristina Spătar e pe val și vrea să le demonstreze tuturor că a rămas o femeie la fel de puternică.

Cristina Spătar, din sărăcie, din nou în lux. „Sunt foarte fericită că mi-am realizat acest vis”

Într-un interviu pentru Click, Cristina Spătar a dat vestea cea mare. Și-a cumpărat o casă, la roșu, chiar de ziua ei de naștere. Și, ironia sorții, chiar în Crevedia, adică unde a stat cu fostul soț, de care s-a despărțit în condiții nu tocmai extraordinare.

„Estimez că, în septembrie-octombrie, ne vom muta în casă nouă”

“Chiar de ziua mea, pe 17 Iunie, am semnat contractul cu dezvoltatorul. Sunt foarte fericită că mi-am realizat acest vis! De abia aștept să iau copiii să ne mutăm. Casa e tot în Crevedia-Buftea, acolo unde copiii au și locuit. Au bunicii acolo, verișorii, o să fie foarte fericiți acolo.  Casa am luat-o la roșu. Mai am de facut unele lucruri, dar estimez că, în septembrie-octombrie, ne vom muta în casă nouă”, a declarat Cristina Spătar.

Vedeta a fost operată de urgență

Cu puțin timp în urmă, artista a trebuit să se opereze de urgență. Ea a ajuns pe mâna medicilor după ce a avut dureri cumplit de cap și a primit diagnosticul de sinuzită. “Mi-a fost frică se mă operez, dar durerile erau foarte mari! M-am îndopat cu antiinflamatoare. Mi s-a spus că e de la aerul condiționat din mașină, care este pornit mereu.

Am ajuns la Urgență , mi-au făcut un CT și doctorul mi-a recomandat operația. La mine a fost o stare mai gravă! Mi-a descoperit o sinuzită la maxilarul de pe partea stângă.  M-a operat domnul profesor doctor Zainea, cel mai bun medic, a fost o echipă de medici profesioniști, cărora vreau să le mulțumesc din toată inima!

Tot personalul de aici a fost super, condiții excelente! Am stat singură într-un salon privat.  Mi-au făcut anestezie, nu am simțit nimic. Am dormit toată ziua după! Acum respir foarte bine, aștept cântările!”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: instagram