Cu cât s-a îmbogătit Oprah dupa interviul bombă cu ducii de Sussex

Cu cât s-a îmbogătit Oprah dupa interviul bombă cu ducii de Sussex
Interviul bombă pe care Oprah Winfrey l-a luat lui prințului Harry și lui Meghan Markle a ridicat și întrebări legate de bani. În primul rând s-a întrebat dacă protagoniștii au fost plătiți. Meghan a negat încasarea vreunei sume de bani, la fel și producătoarea. Totuși, informații importante ies la iveală.

Jurnaliștii de peste Ocean dezvăluie cu cât s-a îmbogătit Oprah dupa interviul bombă cu ducii de Sussex. Harpo Productions, compania de producție a lui Oprah Winfrey, a încercat să vândă interviul și altor două televiziuni americane. Este vorba de NBC – deținută de Comcast, și ABC – deținută de Disney. Informația a fost dezvăluită în premieră de Wall Street Journal (WSJ).

Un reprezentant al cuplului, dar și Oprah au afirmat că Harry și Markle nu au fost plătiți pentru a acorda interviul. Pe de altă parte, compania-mamă a CBS, ViacomCBS, ar fi plătit între 7 și 9 milioane de dolari pentru drepturile de difuzare ale interviului realizat de Oprah Winfrey cu Meghan Markle și prințul Harry, relatează Insider.

S-a difuzat celebrul interviu luat de Oprah Winfrey lui Meghan Markle și prințului Harry

ViacomCBS a cumpărat drepturile de a difuza interviul în Statele Unite și pe piețele internaționale, relatează WSJ.

Cu cât s-a îmbogătit Oprah dupa interviul bombă cu ducii de Sussex

Mai departe, în Regatul Unit, ViacomCBS a vândut drepturile de difuzare către ITV. Acest post a licitat mai mult pentru acestea decât Channel 4, Channel 5 și Sky, potrivit The Sunday Times. Potrivit aceleiași surse, BBC nu a licitat pentru drepturile de difuzare.

În timpul interviului, Meghan Markle a făcut mai multe informații șocante. Ea a acuzat Casa Regală de atitudine rasistă când s-a vorbit despre culoarea pielii copilului ei și a mărturisit că a avut gânduri suicidare ca urmare a mediatizării sale intense de către presa britanică.

„Răzbunarea” prințesei Diana. Interviul din 1995 continuă să facă valuri

La un sfert de secol distanță, interviul acordat de mama prințului Harry, prințesa Diana, postului BBC continuă să facă valuri, și mai mari, în contextul iscat Megxit și de interviul acordat de ducii de Sussex.

Amintim că pe 20 noiembrie 1995 programul Panorama al BBC a difuzat interviul cu Diana, care la acea dată era despărțită, dar nu divorțată, de Prințul Charles. Prințesa s-a destăinuit jurnalistului Martin Bashir, într-o intervenție care a fost urmărită de 23 de milioane de telespectatori.

Ei au aflat, direct de la sursă, despre căsătoria nefericită a Dianei, pe atunci una dintre cele mai faimoase femei din lume. Au aflat și de infidelitatea lui Charles cu Camilla, actuala lui soție. Și au aflat și despre infidelitatea Dianei.

Recent, BBC a realizat un documentar referitor la controversatul interviu. Și anume la  modul în care Bashir a reușit să obțină acel interviu, și tot secretul care a fost păstrat până la difuzare. Imediat după difuzare a urmat o anchetă, iar zilele acestea, BBC a declanșat o a doua anchetă, din surse independente, pentru a lămuri cum au stat lucrurile.

Sursa foto: Instagram

Sora lui Meghan Markle îi dă acesteia lovitura fatală. Ce acuzații grave îi aduce rudei sale celebre

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp