Iată o rețetă despre cum te faci frumoasă!

Kim Kardashian este mereu în titlurile tabloidelor și își schimbă coafura în mod constant. Vedeta a dezvăluit cum își aranjează părul în faimoasele bucle lejere. Femeile, tinere și bătrâne, sunt foarte interesate de astfel de lucruri care le ajută să-și îmbunătățească lookul sau să-și îngrijească trupul.

Dispozitivul perfect pentru bucle

Hairstylist-ul Mark Hill și-a lansat noua gamă de instrumente electrice de coafare în magazinele Boots și online. Cea mai bună parte este că a lansat o multitudine de capete interschimbabile, pentru o multitudine de look-uri. 

Dacă doriți o coafură cu bucle lejere sau cu un aspect neted, gama Mark Hill’s Pick ‘N’ Mix are câte un capăt care să se potrivească oricărui aspect.

Așadar, dacă și tu vrei să creezi celebrele bucle „beach waves” pe care Kim Kardashian le poartă adesea, trebuie să te delectezi cu noul produs Deep Mermaid Waver, la prețul de 16,99 lire sterline.

Înainte de coafare, atenție la protecția termică

Este o versiune mai mare a produsului care original s-a epuizat în 24 de ore. Se pare că toamna aceasta toată lumea își dorește un aspect retro. Pentru un aspect voluminos de parcă tocmai ai ieșit din coafor, optează pentru Smoothing Brush. Este uimitor pentru adăugarea de volum de la rădăcină la vârf. Cu tehnologia de ceramică, este excelent pentru îmblânzirea și eliminarea firelor rebele. Produsul Straight and Curl Barrel nu numai că îți poate îndrepta părul, ci și îl ondulează.

Utilizarea tuturor acestor capete încălzite poate deteriora părul, așadar, vă sugerăm să folosiți și un spray de protecție împotriva căldurii. Mark Hill Style Addict pune la dispoziție un spray termic la un preț de 6,99 lire sterline. Acest spray conține vitamina B5 ce se activează la căldură și adăugă părului textură și strălucire. Toate aceste produse se pot găsi și comanda pe net.

Tom Cruise își face cascadoriile în altă țară. Iată motivul și ce a ajuns să facă!

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp