Cu cine își vor spune Harry și Meghan „Salut, vecine”

Cu cine își vor spune Harry și Meghan „Salut, vecine”
Comunitatea din Santa Barbara este în priză după ce vestea mutării cuplului regal Harry – Meghan în zonă a fost confirmat.  Ducii de Sussex au achiziționat o superbă proprietate cu teren de tenis și piscină, dar și cu un domeniu impresionant, pentru a-și putea crește bine fiul, Archie. Vecini celebri și bogați sunt în jur și abia așteaptă să se cunoască în noua calitate.

Cei care locuiesc în zonă sunt oameni cu foarte mulți bani, unii dintre ei cunoscuți publicului larg. Sunt și milionari care nu au parte de notorietate. Directori din domeniul finanețelor, un miliardar care conduce o Universitate, un om de afaceri din Huston care a cumpărat conacul „Scarface” pentru relaxare, sunt oamenii care se învecinează cu locuința deținută de Harry și Meghan. Cei doi au plătit 14,7 milioane de dolari pentru vila care are nouă dormitoare.

Aici, mai dețin vile luxoase Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres sau cântăreața Ariana Grande. În vecinătatea proprietății lui Harry și Meghan se află cea a lui Peter Speerling (60 de ani), unul dintre cei mai bogați 400 de americani. El a fondat Apollo Education, și deține o Universitate on-line. Are o avere de 1,5 miliarde de dolari.

Cei doi britanici au avut parte de o primire călduroasă din partea localnicilor, care le-au transmis că sunt fericiți să-i aibă printre ei, după cum transmit jurnaliștii de la Daily Mail.

Ce spun vecinii

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, ducesă de Sussex, s-au mutat la Santa Barbara, în California (Statele Unite ale Americii). Până în luna iulie, cei doi au locuit în Los Angeles și au avut mai multe neplăceri cu paparazzi. Acum, speră să-și găsească liniștea și să aibă parte de vecini discreți.

„Eu cred că au avut o idee foarte bună ca să vină. Este un loc numai bun pentru Harry și Meghan, care caută liniște și discreție”, a spus Gwat Bhattacharjie (43 de ani) unul dintre rezidenții zonei, conform sursei citate.

„Sunt foarte fericită pentru ei. Montecito este un loc superb și e ideal pentru a trăi în familie. În ceea ce privește impactul pe care ei îl vor avea asupra comunității noastre, noi considerăm că este doar o altă familie, e drept, una de rang înalt, așa că le vom respecta confidențialitatea”, a declarat și Judy Rossiter, o altă rezidentă.

Sursa foto: Instagram