Momente delicate pentru Virgil Ianțu (49 de ani), prezentatorul emisiunii „Câştigă România!”, emisiunea concurs de cultură generală, difuzată de Televiziunea Română. Prezentatorul TVR, deși a fost extrem de atent cu protecția și cu normele de igienă, a fost depistat pozitiv la testul COVID-19.

Cu cine se pupă Virgil Ianțu în izolare?

Virgil Ianțu este într-o pauză la care nu se aștepta. DE când a fost confirmt cu COVID-19 este izolat acasă, dar este bine și glumeț. A postat o poză când stătea comod pe canapea și se pupa cu Mură.

”Mura e singurul care mă mai pupă zilele astea. Sper ca după 15 (n.r. octombrie) să se revină la normal. Să mă pupe și pisica. Stați puțin, eu nu am pisică!”, a scris Virgil Ianțu pe rețelele de socializare.

Telespectatorii TVR, fani ai lui Virgil Ianțu și ai emisiunii „Câştigă România!”, se pot bucura în continuare de emisiunea mult îndrăgită. Programul a fost înregistrat integral și toate cele 59 de episoade vor fi difuzate pe TVR 2 conform programării.

Cel de-al şaptelea sezon al emisiunii „Câştigă România!” este transmis pe TVR 2, de luni până joi, de la ora 20.00”, se arată într-un comunicat de presă al Televiziunii Române.

Cu cine nu se pupă Virgil Ianțu în izolare

Prezentatorul TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Roxana Alexandru, o fosta colegă de la Prima TV. Virgil și Roxana s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru emisiunea ”Vrei sa fii miliardar?”, s-au îndrăgostit, iar de 15 ani formează un cuplu.

La acea vreme, Roxana era căsătorită, dar a ales să divorțeze pentru a fi tot timpul împreună cu iubitul ei. Cei doi au o fetiță, Jasmina, în vârstă de 15 ani.


Yari, fiul lui Al Bano și Romina Power, cântă muzică yoghină. Cine l-a împins să facă asta

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri