Culisele amantlâcului. Adevărul despre căsnicia Nicoletei Luciu cu Zsolt Csergo, la un deceniu după ce l-a prins cu alta

Culisele amantlâcului. Adevărul despre căsnicia Nicoletei Luciu cu Zsolt Csergo, la un deceniu după ce l-a prins cu alta
Episodului de infidelitate al soțului ei, afaceristul Zsolt Csergo, a fost adusă în văzul publicului de paparazzi. Soțul Nicoletei și o antrenoare de fitness au fost surprinși sărutându-se, dar și certându-se pe un yacht.

Nicoleta Luciu are o regulă: nu abordează discuții legate de relația sa de cuplu. Asta după ce afaceristul din Miercurea Ciuc a avut o relație ciudată cu antrenoarea de „fitness pe arcuri”, începută cu mulți ani înainte să o cunoască pe Nicoleta Luciu.

Nunta Nicoletei cu Zsolt a fost ca-n povești, cu sute de invitați și meniu de lux

Idila lor a fost însumată perfect în cele câteva zeci de secunde surprinse de paparazzi, în 2012: Aflați pe un yacht, în Croația, Csergo o sărută pe sportivă, apoi o înjură și îi și aplică o corecție fizică. Alături de ei mai era un bărbat.

Dialogul dintre cei doi, surprins pe imaginile publicate de Ciao, relevă faptul că soțul Nicoletei i-a făcut, de fapt, amantei, o criză de gelozie!

„Tâ*fa asta proastă s-a dat la chelner!”

Filmul în care Zsolt Csergo o sărută și, apoi, o lovește pe femeie, arată că afaceristul era gelos:

„Zsolt: Auzi, am dus-o pe tâ*fa asta proastă în… la un hotel de 500 de euro și ea s-a dat la chelner!
K: … Dacă mă abordează un idiot … putea să fie și X și Y, putea să fie oricine. M-au întrebat ce fac si eu i-am întrebat cât e ceasul.
Zsolt: Ți-au zis că … și tu le-ai rânjit. Așa ai făcut: Hi hi hi hiii!
K: Le-am zis doar să intre în apă și tu faci din asta scandal?
Zsolt: Eu cred ca l-ai și…!”

Scandalul a izbucnit când el era plecat din țară. Nașul Imre l-a salvat

Până să ajungem în actualitate cu acest subiect, e importat să știți sau să vă reamintiți traseul pe care căsnicia lor l-a urmat. Ei îi aveau deja pe cei patru copii la momentul scandalului și trecuse foarte puțin timp de la nuntă. O nuntă pe care Csergo a tot amânat-o.

Nașii lor de cununie au fost Marina Meleșcanu și Petre Imre. Imre, partener de afeceri cu Csergo și bun prieten, a decis să le salveze mariajul.

Nașii l-au chemat de urgență pe Zsolt Csergo acasă, el aflându-se în Suedia la acel moment, dar în același timp au chemat-o și pe Nicoleta la masa lor din sufragerie pentru discuții profunde. Atunci nașul Imre i-ar fi spus brunetei că e mai bine să plângă într-o vilă decât într-o garsonieră la marginea orașului. Și că e greu să întreții și să crești singură patru copii. De asemenea, el i-a mai subliniat că nu există bărbat care să fie ușă de biserică.

Când Zsolt a ajuns la nași și a participat la discuții, explicația lui a fost că antrenoarea de fitness nu reprezintă nimic pentru el și că amanta era mereu disponibilă, pe când Nicoleta, nu. Soții nu se vedeau decât un weekend la două săptămâni – Nicoleta fiind la București, iar el la Miercurea Ciuc, ocupându-se de afaceri. În alte cuvinte, a fost vina ei pentru că el a călcat pe bec.

Atunci s-a luat decizia ca fostul iepuraș Playboy să renunțe la showbiz și să se mute în orașul soțului, pentru a fi o nevastă casnică, model. Pentru aceste sacrificii, Csergo a promis că nu va mai avea ochi pentru alta.

„Nu cred că m-ar mai înșela vreodată!”

La doar câteva luni de la aventura soțul ei, Nicoleta Luciu explica de ce a decis să nu divorțeze.

„Am renunţat să divorţez pentru că sunt 4 copii la mijloc. Încă nu îmi e comod ce s-a întâmplat, dar relaţia dintre noi e foarte ok. 

Nu cred că m-ar mai înşela vreodată! S-ar risca prea mult! Acum va trebui să aibă răbdare, trebuie să mă recâştige. Am vorbit foarte multe ore, foarte multe zile. Orice om merită o a doua şansă. Ce a fost a fost! Zsolt se bucură de orice moment cu mine. Încă lucrăm să reînnodam şi relaţiile intime’, a declarat ea.

Nicoleta Luciu: Fetele bune au gura mică!

Recent, Nicoleta Luciu a pus din nou reflectoarele asupra căsniciei sale, la aproape un deceniu de la incidentul care a șocat showbizul. Bruneta, care la acel moment era considerată cea mai frumoasă femeie din România, pare că a trecut printr-o metamorfoză.

E foarte, foarte important ca lucrurile să decurgă frumos şi normal într-un cuplu”, a spus Nicoleta pentru Wowbiz.ro.  „Fetele bune au gura mai mică (și credeţi-mă că o să fie bine). Niciodată să nu vă certaţi cu soţii. Daţi-le dreptate când au draci şi gata.

(…) La noi e invers. El e foarte calm, eu sunt mai agitată pentru că stând de dimineaţă până seara cu copiii am superenergie şi câteodată mă mai şi enervez şi primul care-mi iese în cale de multe ori e el”, le-a sfătuit pe neveste Nicoleta Luciu.