Cum a ajuns Florin Ristei, din Galați, în juriul X Factor. Poze de colecție

Cum a ajuns Florin Ristei, din Galați, în juriul X Factor. Poze de colecție
Acum este jurat la X Factor, unul dintre cele mai apreciate concursuri de talente din țara noastră. Dar, cum a ajuns Florin Ristei din Galați, până aici. Și-a clădit întreaga carieră cărămidă cu cărămidă, spune el. Poze de colecție.

Juratul de la X Factor, Florin Ristei (33 de ani), și-a clădit întreaga carieră cărămidă cu cărămidă, încă de la primii bani câștigați. Sezonul cu numărul 9 va începe vineri, 11 septembrie, de la 20.30, la Antena 1.

Cum a ajuns Florin Ristei, din Galați, în juriul X Factor

Lumea îl cam uitase pe Florin Ristei și cânta doar în club, cu trupa sa. Acolo toată lumea îl admira pentru că era când la tobe, când vocal, când la chitară.

A venit în atenția publuclui în 2013, când a urcat pe scena X Factor la insistențele prietenilor. ”Concursul m-a readus în atenția publicului care, probabil, începea ușor-ușor să uite perioada anilor 2000. M-au cunoscut un pic mai matur, aveam 26 ani atunci, și am avut ocazia să le arat toți pașii pe care i-am făcut pe plan profesional și care, se pare, au funcționat”, spunea Florin Ristei, care a câștigat X Factor în 2013.

Avea doar 6 ani când început să cânte la vioară.  Potrivit spuselor sale, prima dată s-a îndrăgostit de acest instrument și abia mai târziu a început să-și descopere pe deplin talentul muzical.

Florin Ristei a studiat vioara timp de 7 ani, iar de la vârsta de 12 ani a studiat și pianul. A învățat, mai apoi, chitară, bass și tobe singur.

Florin Ristei, vedetă la 13 ani

A cunoscut succesul la 13 ani și după 20 de ani lumea încă își amintește de „Dana”, piesa cu care a debutat! Piesa se adresa copiilor și adolescenților, dar a fost imediat îndrăgită, mai ales că o cânta un puștan cu o mutriță simpatică.

”Probabil nu voi scăpa de Dana prea curând, dar am învățat în timp să mă obișnuiesc cu asocierea asta. Obișnuia să mă deranjeze, când eram mai mic, pentru că mă săturasem de același refren repetat obsesiv, dar acum mă bucur când văd că și copiii sub 18 ani știu o piesă care era lansată dinainte de a se naște ei.
La 13-14 ani am reușit să cumpărăm un apartament foarte mic la București, pe care îl foloseam când veneam la concerte, și, în general, tot ce produceam ajungea reinvestit în studiu și echipamente”, a povestit Florin Ristei.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp