Cum a făcut mișto Anamaria Prodan de Reghecampf. Și ăsta e doar începutul…

Cum a făcut mișto Anamaria Prodan de Reghecampf. Și ăsta e doar începutul…
Impresara care a deranjat o lumea a bărbaților, cum este cea din fotbal, nu are de gând să depună armele după ce s-a trezit cu familia destrămată. Iar vorbele și acțiunile ei o dovedesc clar.

Anamaria Prodan și-a revenit din șoc, a încercat să-și aducă înapoi bărbatul prin tot felul de mesaje publice, apoi a înțeles ce se petrece și a schimbat strategia. Și-a făcut planul și a emis un lung „comunicat oficial” în care face un mișto crunt de soțul infidel, deși multora li s-a părut că l-a iertat pentru că-l înțelege. A doua zi a spus răspicat că nici nu se mai poate discuta despre o împăcare și că întreaga situație e rușinoasă, mai ales pentru soțul său.

În fragmentul din comunicatul oficial de luni, Ana scrie că Laur e un credul cu suflet sclipitor și că ea și copiii (Dinastia) îi vor respecta alegerile. Ca o dovadă de respect pentru „Soarele nostru”, pe care or să-l ridice de câte ori cade. Promite că nu-l bate (ca pe Dan Alexa?) sau n-o să-l lovească, la figurativ.

„L-am iertat pe LAURENTIU REGHECAMPF si am înțeles ca el, sufletul superb si sclipitor, bun si credul a realizat greșeala si va sta probabil și mai aproape de familia lui, in ciuda celor care așteptau și își frecau mâinile de fericire că vor vedea, in direct, declinul unei DINASTII. NICIODATA NU VEȚI VEDEA AȘA CEVA LA NOI pentru CA NOI NE IUBIM si, dacă suntem suflete evoluate, nu hulim, nu facem circ, nu lovim, nu înjuram, ci respectam alegerile fiecăruia. Ce dovada mai mare de iubire, respect si recunostiinta putem noi, familia, sa-i oferim SOARELUI NOSTRU, LAURENTIU REGHECAMPF?

O să-i oferim șansa de a alege tot ceea ce își dorește si consideră că îl face fericit ! O sa-l susținem necondiționat, o să-l apărăm si ridicăm de fiecare dată când drumul lui merge către un “dead end “! Doar Sufletele neevoluate gândesc superficial si penibil, aplicând răutate in tot ceea ce întreprind… dar nu ii judec pentru că … toate sufletele sunt bune in fata lui Dumnezeu! Nu am să-mi lovesc soțul niciodată, orice se va întâmpla, si nu mă interesează nimic din ce si dorește lumea sau orice încearcă să inoculeze în sufletul sotului meu oricine!”.

Averea? Salariu și bonurile de masă de la U Craiova sunt foarte importante

A doua zi, alt registru! Anamaria Prodan a fost întrebată, în cadrul emisiuni „La Măruță”, cum se va împărți averea familiei Prodan-Reghecampf. S-a vehiculat că e vorba de 50-100 de milioane de dolari.

”Ce avere să împart eu cu Laurențiu? Ce bani? Păi, eu sunt milionară, da!

Eu sunt femeie de afaceri. Chiar am vândut recent un teren. Laurențiu? Nu s-au întâmplat prea multe. Laurențiu va rămâne cu o casă din America. Am auzit, am citit că avea salariu de 7 milioane prin Arabia. Nu era chiar adevărat. Asta e situația.

El va rămâne cu salariul de la Universitatea Craiova și cu bonurile de masă.  De fapt, nici eu nu sunt milionară. Banii sunt de fapt ai copiilor mei.

Nu Anamaria Prodan e milionară. Copiii Anamariei sunt milionari, să fie clar. El a muncit pentru altcineva, nu pentru noi! Nu va lua jumătate din avere, cum se dădea cineva de ceasul morții. El trebuie să lase totul copiilor lui.

Nu avem nimic împreună. Am trăit din acei bani. Eu nu am avut contract prenupțial! Nu facem țigănie! Se va termina amiabil! Nu avem de ce să ne certăm, nu avem pe ce! Sau ne putem certa dacă nu va fi secundă de secundă alături de fiul său, Bebeto”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria a vorbit cu „Soarele” despre amantă

Tot în emisiunea lui Măruță, Anamaria Prodan a traversat un moment mai tensionat, încărcat cu ceva emoție pentru că vorbea despre ceva ce i s-a părut umilitor. Ea a dezvăluit că soțul ei i-a cerut să renunțe la numele de Reghecampf. Apoi a relatat despre o convorbire pe care a avut-o cu „Soarele” ei după ce au apărut pozele cu Corina pe mai multe site-uri de presă.

„Eu cred că până în ziua în care acest divorț era încheiat, trebuia să aibă o prestanță, o decență extraordinară ca bărbat. Eu am avut o discuție cu soțul meu în care îmi spunea că cineva a deschis niște conturi fake de Instagram și că domnișoara aceasta nu și-a dorit niciodată să apară în presă… Ceva cumplit pentru ea, și nu se știe de unde au apărut aceste poze, a spus cu ironie la final Anamaria Prodan, afișând o mină care te făcea să gândești că războiul pornit nu se va sfârși curând. Pentru ea există credința că Reghecamf a dat pozele presei, că a fost „o trădare fabuloasă” și „nu va mai exista cale de împăcare”.