Cum a fost înșelată Ramona Olaru de fostul soț. Ea și iubitul Cătălin Cazacu au făcut un pact și nu fac rabat

Cum a fost înșelată Ramona Olaru de fostul soț. Ea și iubitul Cătălin Cazacu au făcut un pact și nu fac rabat
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt mai fericiți ca niciodată și vor să treacă la următorul nivel.

După mai multe relații și o căsnicie nu tocmai potrivită pentru ea, Ramona Olaru și-a găsit bărbatul care o merită.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, un cuplu din ce în ce mai sudat. Nu fac niciodată rabat de la această regulă

Primele luni ale relației au fost cu suișuri și coborâșuri pentru Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Situația a revenit la normal iar cei doi sunt mai pregătiți ca niciodată să aibă un moștenitor și lucrează intens la acest lucru. „Noi vrem un copil. Vrem treaba asta cât mai curând. Pot să spun că muncim, fiecare cum poate și cât poate, de cele mai multe ori împreună”, a mărturisit Ramona Olaru pentru Antena Stars.

„Facem destul de des activități împreună”

Celor doi iubiți le place să stea unul în preajma celuilalt și, mai nou, au instituit și o regulă, peste care nu trece nimeni: la prânz mănâncă împreună.

„Facem destul de des activități împreună, poate chiar și de două ori pe zi. Asta e oarecum o regulă, la prânz să mergem împreună la masă sau să ne vedem măcar o jumătate de oră sau o oră. Și seara, dacă avem timp, la film sau să ieșim să mâncăm”, a mai spus frumoasa blondină.

Ramona a fost înșelată de fostul soț

Recent, după câțiva ani de la divorțul de fostul soț, Ramona a recunoscut și motivul pentru care s-a ales praful de căsnicia ei: a fost înșelată.

„În ziua divorțului mi-a zis că nu-i mai trebuie niciodată să se căsătorească. Sau, cel puțin, în următorii ani nu-i trebuie. Se duce să-și facă viața și pe urmă se căsătorește!

Și au trecut o săptămână sau două până am văzut pe Instagram «Am zis DA!», de la viitoarea lui soție. Și apoi, noi eram despărțiți de șase luni. Și, la fel, am văzut pe Instagram: «Happy 1 year together!»” a declarat Ramona Olaru, pentru Catine.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre