Cum a fost jefuit actorul Kevin Hart de peste 1 milion de dolari

Cum a fost jefuit actorul Kevin Hart de peste 1 milion de dolari
Cumpărătorul personal al lui Kevin Hart este acuzat că a spălat 1 milion de dolari din banii starului.

Este incredibil cum a fost jefuit actorul Kevin Hart de peste 1 milion de dolari. Dylan Syer, cumpărătorul personal al lui Kevin Hart, a fost acuzat că a spălat peste 1 milion de dolari ai vedetei. Syer a apărut miercuri la Curtea Supremă din Queens din New York, unde a fost acuzat de furt calificat și de alte nouă cazuri legate de delapidarea banilor actorului.

În vârstă de 29 de ani, Syer a început inițial să lucreze cu comicul / actorul de 41 de ani, în 2015. Conform judecătorului districtului Queoney, Melinda Katz, tânărul a lucrat onest pentru Hart pentru o vreme. Katz a spus că Syer a ajuns ulterior să îi folosească cardurile de credit pentru a-și transfera bani în conturile sale personale, câștigând astfel peste 1,2 milioane de dolari. Faptele s-au petrecut în perioada 12 octombrie 2017 – 25 februarie 2019.

Cum a fost jefuit actorul Kevin Hart de peste 1 milion de dolari

Născut în Long Island City, Dylan Syer a cheltuit banii furați de la Kevin Hart pe obiecte de lux. De exemplu, și-a cumpărat o pictură a artistului Sam Friedman. Sau cinci ceasuri Patek Philippe în valoare de peste 400.000 de dolari. Pe lista achizițiilor se regăsesc o pereche de genți Louis Vuitton și cel puțin 16 păpuși de colecție Bearbrick plus alte cinci KAWS. Aceste păpuși, vânate de colecționari, ajung și la sute la mii de dolari pe bucată.

Cum a fost jefuit actorul Kevin Hart de peste 1 milion de dolari

Totul a ieșit la iveală după ce Syer s-a lăudat cu bogățiile sale pe contul de Instagram, scrie Whatstnew2day.com. Autoritățile au încercat să ia înapoi toate bunurile achiziționate ilegal, pentru a recupera pierderile lui Hart.

După ce Syer a fost arestat, agenții care executau un mandat de percheziție la domiciliul său. Ulterior, au confiscat aproximativ 250.000 de dolari în numerar și bunuri, potrivit lui judecătorului Katz. Katz a spus că o lecție care trebuie învățată din caz este că „nimeni nu este imun la a fi vizat de fraudatori”.

Judecătorul a continuat: „Inculpatul a crezut că nu va fi prins și își trăia fanteziile sale bogate în stilul de viață. Dar echipa mea a descoperit achizițiile false. De la taxele de card de credit procesate de bancă până la urmărirea pachetelor FedEx, livrate la domiciliul lui Syer. Indiferent dacă sunteți sau nu o celebritate, oricine poate fi victima acestui tip de fraudă. Ținerea evidenței cheltuielilor, verificarea rapoartelor dumneavoastră de credit și păstrarea cu atenție a informațiilor financiare este primordială”.

Sursa foto: Instagram

„Cadou” înainte de Ziua Îndrăgostiților. Bianca Drăgușanu, desfigurată, arată singură fotografii cu urmele bătăilor lui Bodi