Cum arată cel mai popular inel de logodnă din lume. Îi aparține Ducesei de Cambridge

Cum arată cel mai popular inel de logodnă din lume. Îi aparține Ducesei de Cambridge
Un studiu efectuat de Natural Diamond Council (Consiliul Diamantelor Naturale) a relevat cele mai populare inele de logodnă cu pietre prețioase preferate de către oameni din întreaga lume. Deși locul 1 îl ocupă faimosul safir de pe degetul Ducesei de Cambridge, în top au intrat și Miley Cyrus, Elizabeth Taylor, Beyonce sau Kim Kardashian

Un studiu realizat pe 2.000 de adulți a urcat celebrul inel al Ducesei de Cambridge, purtat anterior de soacra ei, prințesa Diana, pe primul loc în topul preferințelor cu o cincime din voturi. Safirul oval de 12 carate este înconjurat de 14 diamante naturale și așezat pe o bandă de aur alb de 18k.

Faimosul safir purtat de Kate Middleton, dar și de Prințesa Diana/ Sursă foto: Facebook

Inelul de logodnă al lui Meghan Markle, pe care prințul Harry l-a proiectat personal ​​folosind un diamant din Botswana împreună cu alte două din colecția personală de bijuterii a prințesei Diana, a ocupat locul al doilea, cu 18%.

Inelul de logodnă al lui Meghan Markle, proiectat de Prințul Harry/ Sursă foto: Facebook

Inelul cu diamante al lui Miley Cyrus a intrat pe locul al treilea, cu inelul oval cu diamante ale lui Hailey Bieber și diamantul tăiat cu smarald de 18 carate de la Beyonce completând primele cinci locuri. 

Sursă foto: Facebook

Studiul, comandat de Natural Diamond Council, a dezvăluit că diamantele albe incolore au rezistat testului timpului, peste două treimi fiind de acord că aceasta ar fi culoarea lor preferată.

Detaliile care fac diferența 

Claritatea (38%) este considerat cel mai important aspect al diamantelor de logodnă, urmat de setare (36%) și unicitate (27%). Când vine vorba de mărime, s-a găsit că idealul era de 2,2 carate.

Cel mai căutat diamant tăiat este un „rotund strălucitor”, care arată că, în ciuda tuturor varietății și alegerilor disponibile, un diamant clasic rotund mare este în continuare favoritul clar.

Inelul ”Taylor-Burton” are 33.19 carate și a ocupat locul 6 în top/ Sursă foto: Facebook

Lisa Levinson, de la Natural Diamond Council, a spus: „Inelul lui Kate Middleton este recunoscut instantaneu cu diamante albe uimitoare care contrastează cu culoarea albastră puternică a safirului.

„În studiu, culoarea albastră a fost a doua – bătută doar de alb – ca cea mai populară nuanță de diamant pentru un inel de logodnă.

„Diamantele roz, care au ajuns pe locul trei în listă,  au, de asemenea, un„ moment ”din cauza minei de diamante Argyle închise recent, care a fost sursa a 90% din diamantele roz din lume. Diamantele roz sunt extrem de rare”, a încheiat Lisa Levinson. 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp