Cum arată conacul din Los Angeles al unei actrițe care a câștigat de două ori premiul Oscar

Cum arată conacul din Los Angeles al unei actrițe care a câștigat de două ori premiul Oscar
A investit aproape 15 milioane de dolari în casa visurilor sale. Actrița, cu două premii Oscar la activ s-a plictisit să stea acasă. În timp ce și alte vedete decid să se mute, a luat o decizie similară, pentru imobilul în care locuiește de 14 ani.

Actrița de două ori câștigătoare a Oscarului, Hilary Swank, este pe cale să-și vândă conacul de 14,7 milioane de dolari din Munții Stâncoși din Colorado. Vedeta a cumpărat casa în 2007, spunând pentru The Wall Street Journal că locuința, construită în anii 1920, are o istorie atrăgătoare.

„Pur și simplu îmi place această istorie, mai ales în Los Angeles”, a spus ea. „Are acel sentiment de hacienda care este cu adevărat specific zonei respective”, a mai adăugat vedeta. În același an divorțase de primul ei soț. Ulterior, în casă a ajuns partenerul de lungă durată al vedetei, Philip Schneider. Ci doi s-au logodit în timpul unei vacanțe romantice în Colorado.

În prezent, actrița din Million Dolar Baby și soțul ei, un antreprenor de succes gândesc să se mute, scrie Vogue.com.

Cum arată casa pe care actrița Hilary Swank se pregătește să o vândă

Cu șase dormitoare și șase băi, proprietatea de 6.700 de metri pătrați a lui Swank este cocoțată pe versantul unui deal și se bucură de o super priveliște la ocean.

Detaliile de patrimoniu ale interiorului casei, inclusiv tavanele pictate manual și plăcile de faianță din epocă, păstrează spațiul cald și familiar, deși Swank s-a angajat și în unele renovări serioase în timpul șederii sale de 14 ani.

Ea a adăugat un cinematograf privat cu 16 locuri, în care se poate admira și un aparat de făcut popcorn. Alături de acesta, Swank a construit și o cameră pentru vinuri și trabucuri.

Afară, o bucătărie de vară, un cuptor și o loggia vecine cu piscină și cadă cu hidromasaj, sunt înconjurate de arbuști specifici zonei.

După cum se vede, este un adevărat palat al luxului și bunului gust. Desigur, și întreținerea lui costă pe măsură. De aceea acest domeniu, cu vedere la ocean, nu poate fi cumpărat decât de un milionar sau miliardar.

Sursa foto:Vogue.com