Cum arată fiica lui Ștefan Bănică la 13 ani! A primit un mesaj emoționant de Andreea Marin

Cum arată fiica lui Ștefan Bănică la 13 ani! A primit un mesaj emoționant de Andreea Marin
Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică s-a transformat într-o adevărată domnișoară! Ana Violeta Bănică a împlinit frumoasa vârstă de 13 ani. Mama ei i-a transmis cu această ocazie un mesaj emoționant.

Andreea Marin trăia în urmă cu 13 ani una dintre cele mai fericite zile din viața ei. Pe data de 15 decembrie „Zâna” i-a dat naștere fiicei sale, Ana Violeta Bănică. Anii au trecut și micuța cu ochi albaștri este astăzi o domnișoară în toată regula. Ea a împrumutat trăsăturile tatălui său și ochii albaștri ai bunicii paterne.

Andreea Marin, mesaj emoționant de ziua fiicei ei

Andreea Marin a făcut o excepție în privința sărbătoritei zilei și le-a arătat fanilor două imagini personale cu Ana Violeta, care o ajută și pe ea, pesemne, să conștientizeze cât de mult a crescut fetița ei, dar să și mândrească în fața fanilor ce copil frumos are. Andreea Marin a mai adăugat și un mesaj emoționant, care a impresionat publicul. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

„Atât erai de pitica, draga mea… Și chiar mai mică, un boț de omuleț, cândva… Iubirea mea cea fără limite să-ți fie pavăză, sufletul meu! La mulți ani, Violeta mea cu ochi de cer senin!”, a scris Andreea Marin.

Fotografia cu Violeta a strâns peste 10 mii de aprecieri și o mulțime de comentarii, care fac referire la frumoasele trăsături ale fetei. Reacțiile fanilor nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să transmită câteva urări micuței și să îi mărturisească prezentatoarei TV că are un copil superb.

„La mulți ani! Chiar că are ochii tatălui ei.”, „La mulți ani, Violeta! A ieșit un mix perfect din doi oameni superbi.”, au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

„E un copil aplecat către frumos, către pictură, origami, tot ce înseamnă lucruri făcute manual, pian, dans deopotrivă. Facem lecții împreună și repetiții împreună, deși are o profesoară. Dar e nevoie să repeți și acasă, nu se poate să mergi doar cu ceea ce faci o dată pe săptămâna cu profesorul tău și țin aproape, cât pot de mult. Sunt cam severă, recunosc, că profesor, dar învăț și eu să am răbdarea necesară”, a declarat Andreea Marin pentru Playtech, în urmă cu ceva timp.

Andreea Marin i-a ascuns fiicei ei că este o persoană celebră

„I-am ascuns multă vreme Violetei că sunt o persoană cunoscută. Cât am putut de mult. Abia la școală a aflat că mama ei e vedetă. Oricum mie nu-mi place deloc cuvântul ăsta, vedetă. Destul știa despre tatăl ei că este cunoscut. I-am vorbit mai întâi despre campaniile umanitare în care eram implicată, am luat-o cu mine ca să vadă cum lucrez, am vrut să vadă partea asta a lucrurilor, ce poți face pentru ceilalți. N-am lăsat-o multă vreme să se uite la televizor și oricum nu se uita la emisiunile unde mergeam eu”, a povestit vedeta TVR pentru Click.

Toată lumea o cunoaște pe Violeta, însă puțini știu că Andreea Marin este mama a trei copii, două fete și un băiat. Prezentatoarea TV nu o are doar pe Violeta, fiica ei biologică cu Ștefan Bănică Jr. Aceasta mai are un băiețel și o fetiță, ambii adoptați de mai bine de 10 ani. Vedeta nu i-a luat pe micuți acasă, însă a contribuit enorm din punct de vedere financiar și emoțional la creșterea celor doi, potrivit a1.ro.

Antonia și Velea, șocați. Ce a zis fiul lor, Akim