Videoclipul thriller al lui Michael Jackson a fost uimitor la momentul apariției, prin utilizarea machiajului SFX și a poveștii. Iar Ola Ray, a reușit să se mențină tânără, în ciuda faptului că acum are 60 de ani.

Cum arată Ola Ray acum

În fotografiile postate pe pagina de Instagram a fostului Playboy Playmate, se observă cum ea își etalează aspectul care sfidează vârsta. Vârsta nu a împiedicat-o să își prezinte silueta de invidiat în imagini sexy.

Una dintre postările din feed-ul ei prezintă o ținută compusă dintr-o rochie de paiete de aur, în timp ce strălucește la un eveniment. Ea și-a asortat ținuta cu cizme peste genunchi și și-a decorat gâtul cu un choker gros și negru.

Modelul are nici mai mult, nici mai puțin de 9.105 de adepți pe platforma de socializare și biografia ei spune: „Fost model și actriță. Trăind viața în fiecare zi la rând, îmi iubesc familia și rămân atentă la cartea care îmi joacă viitorul”.

Ola Ray nu a fost plătită corespunzător pentru Thriller

Ola s-a plâns anterior că nu i s-au răsplătit redevențe din celebrul videoclip Thriller, în care a jucat rolul iubitei lui Michael. Ea a declarat în 2008 că „Toată lumea crede că am făcut milioane, dar nu-mi pasă. Nu aș schimba nimic”.

În anul următor, ea ar fi înaintat un proces împotriva lui Michael în încercarea de a obține redevențele, dar acesta a murit la câteva luni. În 2012, Michael Jackson Family Trust a soluționat procesul pentru o sumă de 75.000 de dolari (57.000 de lire sterline), cu 55.000 de dolari (42.000 de lire sterline) destinate ei, iar restul echipei sale legale.

Număra caprele negre, când a văzut pe cer ceva miraculos. ”Nu am mai văzut niciodată așa ceva”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri