Cum arată Jay Leno astăzi, după ce a suferit arsuri grave la față. Joe Biden a intervenit pentru el

Cum arată Jay Leno astăzi, după ce a suferit arsuri grave la față. Joe Biden a intervenit pentru el
În noiembrie 2022, Leno lucra la o mașină în garajul său din Burbank, iar o conductă de la motor a explodat. Combustibilul fierbite care s-a și aprins i-a ajuns pe față, pe mâini și pe piept. Comediantul a fost dus de urgență la spital și a fost supus mai multor proceduri medicale.

Leno a petrecut nouă zile la Centrul de arși Grossman al Spitalului West Hills din Los Angeles, unde medicii și asistentele au stat non stop lângă el și i-au oferit cele mai inovatoare tratamente. Chipul i-a fost grav afectat de arsuri, însă iată că noile tratamente medicale fac „minuni”. Comediantul arată fantastic de bine, pe fața lui nefiind vizibilă nicio urmă a acestei experiențe oribile.

Trei luni a durat vindecarea ranilor.

În timpul unei apariții în emisiunea „The Kelly Clarkson Show”, Jay Leno, în vârstă de 72 de ani, a invitat pe scenă echipa de la Grossman Burn Center – formată din doctorul Peter Grossman și trei asistente medicale, Karen, Alyssa și Amy – pentru a le surprinde cu o excursie de patru nopți în Bahamas.

Jay, la externe, după 9 zile petrecute în spital.

Comediantul a spus că „medicii câștigă bani destul de buni” pentru munca grea pe care o fac, dar asistentele „sunt remunerate mai puțin pentru serviciile lor”. Vedeta a explicat că a vrut să facă ceva special pentru oamenii pe care el și prezentatoarea Kelly Clarkson i-au descris ca fiind îngeri. „Sunt ca cei mai buni oameni din toate timpurile”, a exclamat Leno.

Mesajul de la Joe Biden

Deși l-a descris pe Leno ca fiind un pacient grozav, în timpul apariției sale, doctorul Grossman și-a amintit un moment în care fostul prezentator de talk-show a încercat să-l intimideze cu ajutorul președintelui Statelor Unite.

„Când l-am văzut pentru prima dată pe Jay am fost puțin neliniștit, deoarece avea arsuri ceva mai semnificative decât speram”, și-a amintit medicul. „Știți, este Jay Leno, e o față pe care toată lumea o recunoaște”, a adăugat medicul.

Așa arată Jay Leno acum.

De asemenea, a fost dezvăluit și modul în care președintele Biden a jucat un rol în recuperarea legendei The Tonight Show la spital. Grossman a spus că Leno a scos telefonul și a pornit un mesaj vocal pe care l-a primit de la președintele SUA. Joe Biden îi trimitea gânduri și rugăciuni în urma accidentului său.

„În timp ce ieșeam din camera lui pentru prima dată, Jay spune: „Hei, doctore, ascultă asta!”, așa că își deschide telefonul mobil și spune: „Hei Jay, sunt Joe. Vreau doar să-ți spun că sunt în Indonezia acum, dar mă gândesc la tine. Am auzit despre accidentul tău și mă rog pentru tine'”, iar Jay spune: „Nu-i așa că e frumos?”.

Jay Leno și Joe Biden sunt prieten la cataramă.

„Mă îndepărtez și îmi spun: Ăsta e președintele Statelor Unite!”, a râs el, deși recunoaște că mesajul a pus „puțină presiune” asupra sa.

Din fericire, Leno s-a recuperat total și chipul lui celebru va fi văzut din nou pe micile ecrane.

Recomandarile noastre