Așa arată acum Mario Iorgulescu, după anii petrecuți internat la psihiatrie – Foto

Așa arată acum Mario Iorgulescu, după anii petrecuți internat la psihiatrie – Foto
Fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal trăiește, oficial, de trei ani, internat într-o clinică de psihiatrie din Italia. A ajuns acolo după un accident rutier în care a omorât un om.

Așa cum știți, imediat după accident, tânărul a fost „extras” din România, și trimis tocmai în Italia, unde a fost internat într-o clinică de psihiatrie, deoarece, spune familia, are probleme. O recunoaște chiar și tânărul care, zilele trecute s-a hotărât să acorde un prim interviu după accidentul în care și-a ucis prietenul despre care spune acum că era drogat. Iată cum arată Mario Iorgulescu după anii petrecuți la psihiatrie.

„Sunt în Italia, într-o clinică psihiatrică. Am o leziune la lobul frontal. Medicii spun că e de când eram copil, de când am căzut în cap. Nu mă simt deloc bine, abia pot să stau. M-am și bătut pe aici, nu sunt deloc în toane bune. Preferam să vin să îmi fac pedeapsa, dar trebuie să mă vindec”, a relatat Mario Iorgulescu într-un interviu acordat la mijlocul acestei luni. El a mai spus că s-a certat cu părinții săi.

Juniorul se plânge că a făcut terapie cu electroșocuri

„Fac terapie tot timpul. Mi se agravează constant situația. Mie mi-a fost descoperită acea leziune pe lobul frontal al creierului. Am făcut aici și terapie cu magneți și cu electroșocuri. Din ce știu, problemele mele medicale nu pot fi tratate în România.  Și nu aș vrea să sfârșesc într-un spital de nebuni. Nu pot lua hotărâri, nu pot pleca din clinică fără acordul tatălui meu, are tutelă totală acordată de statul italian”, a mai adăugat Iorgulescu junior, care a postat în ultimele zile imagini ale luxului în care a trăit.

Cum arată Mario Iorgulescu internat la pshiatrie. S-a fotografiat cu un bătăuș condamnat

În timp ce e internat, Mario Iorgulescu s-a îndrăgostit. El a și postat, ieri, o fotografie cu iubita sa, alături de mesajul „my love” ( dragostea mea) și o inimioară. Presa a dezvăluit că fiul lui Gino Iorgulescu de la LPF s-a cuplat din nou cu fosta sa iubită de care, acum opt ani, s-a despărțit chemându-i un taxi ca să plece mai repede din vila sa de la Snagov. De atunci, Bianca Marina a devenit nevastă și mamă, apoi a divorțat. S-a împăcat cu fostul soț, de dragul copilului, dar pare că nu a mers. Iar acum, și-a găsit liniștea în brațele lui Iorgulescu junior, de la distanță.

Iubirea dă aripi, se știe, ca atare Mario Iorgulescu s-a manifestat pe internet, pentru că altcumva nu prea poate, el fiind internat în clinica de psihiatrie. Defilează cu fotografii cu mașini și ceasuri scumpe, dar și cu imagini în compania prietenilor care vin să-l viziteze sau la care se gândește.

„Mi-am făcut un cont de Instagram, nu mai suportam singurătatea. Eram foarte singur şi trist. Nu mai suportam să stau aşa, în situaţia respectivă, în clinică. Mi-am făcut un cont de instagram, am dat de Bianca pe acel cont şi i-am scris şi am reluat legătura. Da, mult mai serioasă (n.r. relația lor) !

Acum 8 ani când a fost cu mine, a plecat de la mine de la Snagov să se întâlnească cu Steliano Filip şi m-a întrebat dacă mă supăr dacă pleacă să se vadă cu el, iar eu am întrebat-o dacă chem şoferul sau îşi cheamă un taxi. Pentru mine, Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, că ea chiar este îndrăgostită de mine” a mărturisit Mario Iorgulescu, pentru Antena Stars.

O ultimă imagine îl arată în compania lui Sorin Udrea, un personaj controversat, cu dese probleme cu legea la activ, și despre care, la începutul anului s-a aflat că a primit o condamnare cu executare, pentru un scandal monstru din Timișoara, în care au fost implicați mai mulți. Este și acesta liber, în Italia. Îi face vizite și Iorgulescu junior la psihiatrie.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre