Cum arată vilele luxoase pe care le vinde Elon Musk. Motivul pentru care renunță la ele e șocant

Cum arată vilele luxoase pe care le vinde Elon Musk. Motivul pentru care renunță la ele e șocant
A trimis primul echipaj american în spațiu, cu o rachetă construită de compania sa, o performanță pentru SUA după aproape un deceniu, și visează să ducă oamenii pe Lună și pe Marte.  Cele ”lumești” par să nu îl mai intereseze pe extravagantul om de afaceri Elon Musk. Acesta și-a scos la vânzare proprietățile, iar casele sunt de un lux ieșit din comun.

Elon Musk a decis să îşi vândă casele, iar acest lucru l-a anunțat pe Twitter, rețea de socializare unde este foarte activ. El a scos la vânzare două vile de  un lux exorbitant. Ca atare și prețurile sunt pe măsură. Pentru una pretinde nu mai puțin de 30 de milioane de dolari, în timp ce cealaltă are un scor mai ”modest” – de numai 9,5 milioane de dolari. Ambele proprietăți sunt situate în cartierul exclusivist Bel Air din Los Angeles.

”Îmi vând aproape toate proprietățile fizice. Nu voi mai deține o casă” – este anunțul postat de Musk pe rețeaua de socializare, la 1 mai. Fondatorul Tesla şi SpaceX a explicat că nu are probleme financiare, din contra, o duce foarte bine, însă focusul este altul, și e posibil să nu aibă nevoie de aceste vile.

Vila elon musk

Vila pe care cere 9,5 milioane de dolari a aparținut celebrului actor Gene Wilder. Pe aceeași stradă din cartierul starurilor se găsește și a doua proprietate scoasă la vânzare, și pentru care omul de afaceri pretinde 30 de milioane de dolari.

Aceasta are dimensiunile unui conac și numără 7 dormitoare. Vila are o imensă bibliotecă,  situată pe două etaje, o piscină şi un teren de tenis. Elon Musk a cumpărat-o cu 17 milioane de dolari, în urmă cu câțiva ani.

conac elon musk

La două săptămâni de la șocantul anunț, Elon Musk a mai anunțat că vinde încă cinci proprietăți, toate din California, pentru care se așteaptă, cumulat, să încaseze în conturi 97,5 milioane de dolari.

Printre aceste cinci proprietăţi se numără și vila modernă de pe Chalon Road plus alte trei case adiacente, aflate pe o străduţă închisă, în apropiere. De asemenea, Musk vinde și proprietatea din Hillsborough, întinsă pe 20 de hectare de teren în natură, cu poteci amenajate pentru drumeţii, grădini şi un conac cu 10 dormitoare care datează din anul 1916. Imagini cu unele din vilele vândute de miliardarul Elon Musk pot fi văzute și aici.

Sursa foto: Twitter