Cum cânta Adda în clasa a 11-a! Imagini nevăzute de public până acum

Cum cânta Adda în clasa a 11-a! Imagini nevăzute de public până acum
Cu o familie fericita și o carieră de invidiat, cântăreața Adda poate spune cu mâna pe inimă că și-a urmat visurile cu succes. Popularitatea artistei a crescut odată cu participarea împreună cu soțul său, Catalin Rizea, la show-ul “Asia Express”. Iar acum face show la „te cunosc de undeva”. Ceea ce nu știu fanii este ce făcea tânăra Adda în clasa a 11-a, la un concurs de talente local din Târgu Mureș.

A semnat nenumărate hit-uri precum „Loverboy”, „Iți arăt că pot” și „Lupii”, își compune singură versurile și are propria ei casă de producție împreună cu soțul, dar și impresarul și managerul ei, Catalin Rizea. Cu acesta s-a căsătorit în 2016 și au împreună un băiețel de 4 ani.

Deși are o voce și un talent incontestabile, drumul Addei nu a fost lipsit de provocări. Și-a atras comentarii negative din partea publicului odată cu participarea la show-ul Asia Express, din cauza temperamentului vulcanic de care a dat dovadă, însă un lucru a rămas constant în viața artistei de când era mică până acum și anume muzica.

 „Primăvara artistică a Addei 

Înainte de „Minți murdare făcute praf” și „Loverboy, Adda era o tânără cu un vis și nu se ferea să-și etaleze talentul oriunde se ivea ocazia. Astfel, artista era nelipsită de la competițiile liceului în care a învățat, Colegiul National Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureș. În acest context, noi am găsit-o pe Adda așa cum nu ați mai văzut-o, pe scena salii de festivități a liceului pe care aceasta l-a absolvit.

Cântăreața a ales pentru competiția anuală de tinere talente „Primăvara artistică”, ediția 2010, două cântece celebre pe care le-a interpretat, unul dintre ele fiind chiar Valerie, piesa regretatei artiste Amy Winehouse.

Simplu îmbrăcată, cu părul brunet, dar cu o atitudine îndrăzneață, Adda face furori pe scenă. Aproape să nu o recunoști în ipostaza de adolescentă, însă vocea inconfundabilă o trădează.

Recent, Adda a lansat single-ul „Nu mi-e frică”, un statement  despre puterea personală, dar și o reacție la adresa comentariilor negative de care a avut parte.

Ce bărbat există in viata Mihaelei Rădulescu, acum, când e cantonată în Ferma