Cum e relația lui Cristi Borcea și Valentina Pelinel în realitate. Dacă dai tot luxul la o parte…

Cum e relația lui Cristi Borcea și Valentina Pelinel în realitate. Dacă dai tot luxul la o parte…
Cristi Borcea și Valentina Pelinel arată că formează un cuplu sudat, deși trecutul lor le-a adus multe etichete.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel se iubesc și dovedesc că au o relație altfel decât cele pe care le-au avut în trecut, cu foștii lor soți. Au trei copii împreună, Borcea având 9 în total, și sunt ancorați la viața de familie mai mult ca niciodată.

De Paște, cei doi nu au ales vreo destinație exotică sau o petrecere opulentă, ci au ales să stea la masă cu toată familia și câțiva fini. După cum a declarat Valentina, iepurașul de Paște a venit doar la copii, ea neprimind vreun ou încrustat cu diamante sau vreo mașină sport, așa cum au primit o parte din divele din showbiz. „Pentru noi, cel mai important cadou este timpul petrecut împreună”, a spus fostul model.

Fără carbohidrați și fără o nouă sarcină

Singurele impedimente din perioada Paștelui și de 1 mai au fost alimentel cu carbohidrați, de la care spune ca abia se abține. Fiind consacrată ca fotomodel, Valentina ține morțiș să aibă o siluetă frumoasă, ca-n vremurile de debut. Nu se atinge de ciocolată, dar cele mai mari eforturi de abținere le face atunci când poftește la pâine caldă sau gogoși.

Și nu se abține doar la mâncare, ci și la… a mai face un copil! Ar vrea, și ea, și Cristi Borcea, însă blonda consideră că 9 copii sunt deja o responsabilitate foarte mare.

„Lui Cristi îi plac copiii, și-ar mai dori, nu-i nici o problemă, dar, sincer, suntem bine pentru că nouă copii necesită multă atenție, e multă responsanbilitate”, a declarat Valentina Pelinel.

De 1 mai, la plimbare prin pădure

Nici de Paște nu au ieșit în evidență, nici de 1 mai nu au luat calea cluburilor de pe litoral, precum alte VIP-uri. Valentina și Cristi Borcea au ales să petreacă 1 mai muncitoresc la Olimp, acolo unde fostul acționar de la Dinamo are mai multe afaceri, printre care și un hotel.

De acest hotel se ocupă prima lui soție, Mihaela, în parteneriat cu Valentina.

„Mihaela este loială și muncitoare, Valentina este loială și muncitoare. Totul este în consens. Interesele sunt comune, sunt copii la mijloc, cu toții trebuie să ne înțelegem.

Împreună suntem puternici și trebuie să fim o familie. Vedeți cum e viața acum, de nu mai știi ce se poate întâmpla mâine, așa că de ce să nu trăim frumos, să fim uniți, mai ales când avem copii minunați?’, declara Cristi Borcea în trecut.