Cum era să moară Demi Lovato. Povestește ce urme a lăsat supradoza

Cum era să moară Demi Lovato. Povestește ce urme a lăsat supradoza
Demi Lovato era să moară în 2018, când a suferit o supradoză. Trăiește, însă a rămas cu sechele importante. Supradoza a lăsat urme adânci în corpul cântăreței.

Demi Lovato și-a început carieră de mică, fiind unul dintre copiii vedetă de la Hoolywood. Acest lucru a lăsat urme adânci asupra psihicului ei, căci a suferit de depresie. Bineînțeles, efectele asupra corpului s-au manifestat și ele, cântăreața luptându-se cu kilogramele în plus foarte mulți ani. Într-un documentar recent, Demi Lovato a povestit cum era să moară de la o supradoză. 

Demi Lovato a fost transportată la spital în iulie 2018, după ce a fost găsită inconștientă în casa ei din Los Angels. Supradoza, cauzată de un amestec de droguri și medicamente, a venit la o lună după ce cântăreața a dezvăluit că a început din nou să bea alcool, după șase ani de pauză. Cu greu a reușit să-și revină atunci, însă nu fără urmări.

Cum era să moară Demi Lovato. A rămas cu sechele grave

În documentarul despre viața ei, Demi mărturisește că era să moară în 2018. ”Am avut trei atacuri cerebrale. Am suferit un atac de cord. Medicii mi-au spus că mai aveam cinci până la zece minute”, spune cântăreața. Aceasta a mai povestit că se consideră totuși norocoasă că a scăpat și că își dorește ca povestea ei să ajute pe alții. ”Am avut multe vieți, ca o pisică. Sunt la a noua viață”. 

Totuși, vedeta a rămas cu sechele destul de grave cerebrale de pe urma episodului. Demi nu mai poate conduce, pentru că are vederea încețoșată sau cu pete. Acest lucru o împiedică și să citească cum trebuie.

Demi Lovato a fost un copil-vedetă și faima ei a crescut în adolescență. Ulterior, și-a lansat cariera muzicală. În 2020 a cântat imnul SUA la Super Bowl.

Documentarul „Dancing With The Devil” va fi lansat pe YouTube pe 23 martie.

Foto: Facebook

Reacția copleșitoare a tatălui lui Meghan Markle când a aflat de al doilea nepot