Cum era și ce făcea Cheloo înainte de a-l vedea la X Factor

Cum era și ce făcea Cheloo înainte de a-l vedea la X Factor
Cheloo este un artist controversat în lumea muzicii. A reușit să își facă o carieră de invidiat cu ajutorul pieselor de succes. Dar cum era și ce făcea cântărețul înainte de a fi jurat la X Factor.

Cheloo a fost jurat la X Factor și la The Four. Iar acum muncește în industria muzicală și bucură fanii cu noii piese. De asemenea, mai este jurat la emisiunea iUmor, difuzată pe Antena 1. Puțini oamenii știu cum arăta artistul în trecut și cu ce se ocupa îniante de a deveni cunoscut.

Cheloo, pe numele lui real Cătălin Ștefan Ion, pentru prima data a devenit cunoscut la sfârșitul anilor 1994, datorită trupei de hip-hop ”Paraziții”. Acesta, împreună cu ceilalți doi membri ai trupei, Ombladon și Freakadadisk au lansat primul album, numit „Poezii pentru pereți”.

Cum era și ce făcea Cheloo înainte de a-l vedea la X Factor

Artistul mărturisește că pentru a înregistra prima lor piesă membrii trupei au fost nevoiți să își vândă blugii, pentru a obține câțiva bănuți. Mai adaugă că reacția publicului nu a fost una foarte mare, pentru că materialul nu a fost unul foarte bun.

“Ne-am vândut blugii şi cu banii am făcut prima piesă pe 13 septembrie 1994, Înjur, trasă pe o casetă audio reînregistrată şi cu o copertă făcută cu colaje din ziare. Reacţia a fost pe măsura materialului: slăbuţă”, povestește Cheloo.

Este cunoscut că primul lor concert a avut loc la Balul Bobocilor din Spiru Haret. Primii bani au venit după un an de la formarea trupei, 1995, atunci artiștii au cântat la deschiderea concertul Wu Tang Killa Beez şi 50 Cent.

Puțini cunosc faptul că artistul a fost dat afară din Liceul de Arte Nicolae Tonitza din București. Iar Cheloo povestește că nu și-a dorit niciodată să devină pictor, pasiunea lui încă de mic copil era muzica.

Artistul a fost căsătorit în perioada 2007-2012 cu Daniela Niculescu și au împreună un copil, Ştefan Ion. Divorțul lor a fost plin de scandal, mai ales când s-a aflat că fosta soție consuma droguri și se afla în depresie. După despărțire a plecat din apartamentul din Iancului și s-a mutat la Breaza. Acolo și-a cumpărat o căsuță și se bucură de o viață liniștită. Oricum, Cheloo nu este un tip prea sociabil.

Acum Cheloo își ține departe viața personală de ochii presei. Este cunoscut doar că soția actuală, Daniela Moraru, i-a adus pe lume un băiețel și o fetiță. Iar cântărețul nu dorește ca micuții lui să fie fotografiați de fotoreperteri, conform antena1.

Cheloo nu duce lipsă de bani. Acesta are o casă de discuri care poartă numele de 20 CM RECORDS. Casa de discuri a promovat de-a lungul timpului mai multe nume precum Spike, Guess Who și Zekko, Nimeni Altu, MarkOne, Arssura și Bitză.

Foto

unsitedemuzica.ro

Iulia Albu, însărcinată sau pozează pentru viitoarele mămici?