Cum îi face în ciudă Alex Bodi fostei soții Bianca Drăgușanu

Cum îi face în ciudă Alex Bodi fostei soții Bianca Drăgușanu
Provocarea vine de la afișarea ei în rochii de nuntă și de la anunțul Biancăi, în emisiunea lui Teo, că se mărită cu Gabi Bădălău! E drept, viitorul mire e încă bărbat însurat cu alta, dar acest detaliu e chiar minor. Bianca și-a propus o a treia nuntă. Iar ultimul fost soț s-a găsit să îi facă în ciudă.

De-a dreptul se joacă de-a șoarecele și pisica, după cum îi face în ciudă Alex Bodi fostei soții Bianca Drăgușanu. Dacă ea a prezentat 30 de modele diferite de rochii de mireasă într-o singură zi, și  după ce a mai și zis ce a zis, fostul soț are și el ceva de spus. Controversatul om de afaceri Alex Bodi a spune că el a fost „primul”. Primul cu planurile de nuntă, să nu se înțeleagă altceva!

Alex Bodi a spus când se va însura cu Daria Radionova. „E discutat de mult”, a mărturisit acesta.

Cunoscutul om de afaceri se află, în prezent, în arest la domiciliu. El este inculpat într-un dosar penal pentru constituirea unui grup infracțional, trafic de persoane și lipsire de libertate.

Bodi a făcut planurile de însurătoare

Bodi plănuiește ca, imediat ce i se va stabili nevinovăția, va începe pregătirile de nuntă. E cel mai nerăbdător să o treacă pe numele lui pe focoasa rusoaică.

„Da, o să aștept să îmi demonstrez nevinovăția. Când o să am posibilitatea și libertatea, o să mă însor cu Daria, este ceva discutat de mult timp, îmi doresc foarte mult să fac acest lucru”, a dezvăluit Alex Bodi, la emisiunea Xtra Night Show, de pe Antena Stars.

Referitor la fosta lui soție, Bodi e tranșant. Nu vrea să mai audă de ea.

„Nu vreau să mai am nici o treabă cu această doamnă, nici nu mai vreau să îi pronunț numele. Nu mai vreau să fiu implicat în nici un fel de discuție care are legătură cu această doamnă”, a mai spus fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Cum îi face în ciudă Alex Bodi fostei soții Bianca Drăgușanu

Adevărul este că logodnica lui Bodi, Daria Radionova se simte foarte bine în compania iubitului ei. Întâi a primit inelul Biancăi, pe care Alex i-l oferise acesteia. Apoi, casa lui a devenit casa ei, ea are o relație excelentă și cu fetițele lui Bodi, pe care le-a cunoscut în perioada sărbătorilor de iarnă. De altfel, focoasa își dorește mult și să îi aducă pe lume iubitului un urmaș, după cum a mărturisit de curând într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Ivanka Trump, comparată cu Maria Antoaneta. Ce a făcut ”Prima fiică”

Recomandarile noastre