Cum merge fiica lui Gigi Becali la cumpărături. A fost surprinsă în fapt

Cum merge fiica lui Gigi Becali la cumpărături. A fost surprinsă în fapt
Fiica cea mare a lui Gigi Becali e femeie de casă, mămică dedicată și mândra posesoare a unui corp superb. Fără prezențe pe rețelele sociale, Teodora, ca și celelalte surori mai mici ale sale, au învățat să trăiască departe de ochii presei.

Paparazzi însă au surprins-o în fapt și au arătat cum merge Teodora Becali la cumpărături. Teodora Becali a fost surprinsă la cumpărături, unde a ajuns împreună cu soțul ei. Acesta nu s-a dat jos din mașină să o însoțească. A rămas la volan, s-a dat pe telefon și s-a jucat cu verigheta.

Cum merge Teodora Becali la cumpărături

Între timp, Teodora și-a plimbat rapid fizicul de nota 10 pe la standuri, și-a cumpărat cele necesare, florile preferate și o specialitate de cafea la purtător. A etalat însă un abdomen perfect plat, lucrat la sală și un posterior bombat, demn de toată invidia urmașelor Evei.

Pentru cumpărăturile acestea Teodora Becali s-a îmbrăcat cât se poate de lejer. O pereche de blugi și o bluză gri, totul „asortat” cu masca de protecție necesară. A fost, scrie Spynews, o tură de cumpărături pe repede înainte, tânăra mămică grăbindu-se, alături de soțul ei, să se întoarcă acasă, la fetița lor.

Teodora l-a făcut bunic pe Gigi Becali

Gigi Becali a devenit bunic pentru prima dată, vara trecută. Fiica lui cea mare, Teodora, a născut o fetiță de nota 10, care a primit numele Maria. Fata cea mare a afaceristului Gigi Becali a avut parte de o nuntă ca-n povești, în toamna anului 2019. Teodora Becali și-a unit destinele cu iubitul ei, Mihai Theodor Mincu. Și acesta provine dintr-o familie bine situată financiar. Gigi Becali și-a dat consimțământul pentru iubitul Teodorei și a avut numai cuvinte de laudă pentru acesta dar și pentru fiica sa.

„Are peste 1,85m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. (…) Eu i-am zis: „Tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut”. Dar am încredere că va face numai bine”, a declarat, la momentul respectiv,  Gigi Becali.

Cu ce se ocupă Teodora Becali

Teodora a reușit în anul nunții să-l impresioneze pe tatăl ei după ce a luat masterul în administrarea afacerilor. Aceasta a fost studentă la ASE, la Facultatea de Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor, cu predare în limba engleză. Fata cea mare a lui Gigi Becali a susținut lucrarea de licență cu titlul „Politica concurenței în industria turismului”, iar un an mai târziu a luat și masterul, examen susținut tot în limba engleză.

Sursa foto: SpyNews, Instagram

Irina Margareta Nistor a ratat omleta Napoleon. Care este rețeta originală