Cum s-a ales praful de averea lui Elvis Presley

Cum s-a ales praful de averea lui Elvis Presley
Noua dramă a familiei Presley aduce în prim plan povestea celebrei legende rock 'n' roll și a fabuloasei averi care a rămas în urma sa și de care s-a ales praful. Urmașii au ajuns să-și vândă proprietățile pentru a ieși din criză.

Benjamin Keough, nepotul „regelui” rock ‘n’ roll Elvis Presley s-a sinucis la 27 de ani, sătul, scriu ziarele , să trăiască în umbra bunicului și a celorlalți membri ai familiei mult mai talentați. El a cochetat cu muzica dar nu a avut alt succes în afara faptului că i s-a repetat mereu că seamănă fizic cu celebrul său bunic.

Benjamin s-a născut în 1992, al doilea copil al Lisei Marie și singurul nepot al celei mai cunoscute figuri din muzica modernă, Elvis Presley. Tatăl băiatului este un cunoscut basist, Danny Keough. Lisa Marie și Danny au divorțat în 1994, iar 20 de zile mai târziu, aceasta s-a căsătorit cu superstarul Michael Jackson.

Mariajul a avut loc în perioada în care Jackson era acuzat de abuzuri asupra copiilor, iar mai târziu s-a afirmat că Lisa Marie și cei doi copii ai ei, mici, au stat foarte rar în aceeași casă cu Michael Jackson pe durata căsătoriei. După doi ani, Lisa Marie a divorțat și s-a căsătorit, a treia oară, cu actorul Nicolas Cage, în 2002, dar acesta a cerut divorțul după trei luni și jumătate. A urmat căsătoria cu chitaristul Michael Lockwood, de care a divorțat după un deceniu în 2016. Această unire i-a oferit lui Benjamin două surori gemene Harper și Finley, născute în 2008.

Priscilla Presley și-a vândut casa ca să își ajute fiica înglodată în datorii

Haosul în viața amoroasă a Lisei Marie s-a văzut și în administrarea averii lăsată de tatăl ei, din care ea a moștenit cea mai mare parte, două treimi mai exact. Vasta avere Presley a scăzut dramatic în ultimii ani. Lisa Marie susține că vinovatul principal e fostul ei manager care i-a risipit întreaga parte din averea lăsată de Elvis, de 152 milioane de dolari, partea ei fiind de 100  de milioane de dolari.


Breaking news. Alina Bica, arest la domiciliu până la extrădare

Ungurii se pregătesc să închidă granița. Iată noile restricții impuse


Cazul a ajuns în instanță. În documentele depuse judecătorilor, aceasta a demonstrat că deși managerul a asigurat-o că investițiile ei sunt sigure, i-a redus partea la 21.000 de dolari în urma unor investiții prost gândite. Anul trecut, bunica lui Benjamin, Priscilla Presley, a fost obligată să își vândă conacul din Los Angeles pentru a-și ajuta fiica înglodată în datorii care continuau să crească.

„Priscilla nu ar fi făcut niciodată acest lucru dacă nu ar crede că este ultima șansă a fiicei sale”, a arătat o sursă apropiată familiei. Conacul vândut avea o cotă de piață de 8,3 milioane de dolari.

Cea mai recentă fotografie a lui Benjamin apare pe contul de Instagram al mamei sale, în luna  iunie a anului trecut. Aceasta îi arată pe Lisa Marie cu cei doi copii mai mari ai ei, Benjamin și Riley, alături de fiicele ei gemene mai mici din cea de-a patra căsătorie cu chitaristul Michael Lockwood. ”Leoaica și puii”, a scris Lisa Marie alături.

Sursa foto: Instagram