Cum s-a purtat familia lui Elvis Presley cu iubita starului, după moartea lui: „Ginger Alden e moartă pentru noi”

Cum s-a purtat familia lui Elvis Presley cu iubita starului, după moartea lui: „Ginger Alden e moartă pentru noi”
Ultima femeie din viața Regelui Rock 'n' Roll-ului care, de altfel, i-a fost și logodnică, nu a rămas în relații deloc bune cu familia starului după ce acesta s-a stins din viață. Ginger Alder a avut interzis să mai intre chiar și în casa de la Graceland imediat după moartea lui Elvis.

Pentru familia lui Elvis, nu a contat că acesta se logodise cu Ginger, femeia despre care spunea că l-a făcut să se îndrăgostească pentru prima dată în viață. Tânăra avea 19 ani când l-a întâlnit pe mega star, iar relația lor a durat din noiembrie 1976 până la moartea sa, pe 16 august 1977. Inițial, prietenul regelui, George Klein, încercase să-l cupleze cu Terri Alden, dar solistul s-a îndrăgostit de sora ei mai mică.

Ginger, cerută în căsătorie de Elvis

Atracția dintre ei a fost atât de mare, încât Ginger a descris cum, după doar câteva luni, Elvis a cerut-o în căsătorie: „Am căutat dragostea atât de mult timp și niciodată în cele mai sălbatice vise nu m-am gândit că o voi găsi în propria mea curte. Am fost 60% fericit și 40% fericit, dar niciodată 100%. Am iubit înainte, dar nu am fost niciodată îndrăgostit. <<Ginger, te întreb, te vei căsători cu mine?>>” Ginger mai povestește cum Elvis și-a scos mâna de la spate, iar în ea era o cutie mică, de catifea verde, conform okmagazine.ro.

Deși nu există certitudinea că lucrurile au stat chiar așa, cererea în căsătorie a existat cu adevărat din moment ce inelul există. Chiar și tatăl vedetei, Vernon, a recunoscut că fiul său era îndrăgostit. Elvis i-ar fi spus tatălui său că Ginger este dragostea pe care a căutat-o și vrea ca ea să fie mama copiilor lui, dorindu-și în special un fiu.

„Ginger Alden este moartă acum pentru familia Presley”

Din păcate, Elvis nu a mai apucat să facă o altă nuntă și să mai aibă copii. De asemenea, nu a văzut nmici cum relația dintre familia lui și Ginger s-a înrăutățit rapid, imediat după moartea starului. Tatăl lui Elvis s-a asigurat că iubita fiului său nu este binevenită în preajma familiei, iar Vester, unchiul artistului a avut cuvinte și mai dure de spus în această privință.

„Ginger Alden este moartă acum pentru familie. Nici măcar nu o recunoaștem ca ființă umană. Nu a putut intra singură aici. I se interzice accesul în casă. Ea poate merge la mormânt dacă sună și întreabă. De fiecare dată când vine la această poartă, trebuie să-l sun pe Vernon și să-i dea acordul”, spunea unchiul Vester, referindu-se la faptuyl că nici măcar în casa din Graceland, unde s-a stins Elvis, nu avea voie să intre.

Walter Alden, tatăl lui Ginger, a povestit: „Dacă Elvis ar vedea cum o tratează când se duce la poartă…Lui Ginger i-ar fi plăcut să mențină o relație strânsă cu familia Presley. Elvis și-ar fi dorit așa”.

Chiar și prietenii au fost împotriva logodnicei

Mulți dintre prietenii starului au contestat întotdeauna că Elvis intenționa să se căsătorească cu Ginger și au văzut-o doar ca pe o altă cucerire, nimic mai mult.

Ginger nu se potrivea însă cu familia acestuia și cu prietenii lui, care aveau impresia că femeia îi ține departe de artist, așa că erau deja pregătiți să se întoarcă împotriva ei înainte și, chiar mai rău, după moartea lui.

Elvis a fost căsătorit cu Priscila

Deși au fost foarte puțin timp împreună, Elvis i-a oferit cadouri lui Ginger, a dus-o în vacanță în Hawaii, i-a oferit fratelui ei un loc de muncă, a plătit ipoteca părinților ei și a început să instaleze o piscină la ei acasă.

Totuși, mama lui Ginger l-a dat în judecată după moarte, susținând că acesta a promis că va plăti casa și piscina și le-a lăsat cu datorii pe care nu și le-au putut permite.

Filmul Living Legend: The King of Rock ‘n Roll

Situația a atins apogeul când Ginger a semnat pentru a face un film scandalos. Living Legend: The King of Rock ‘n Roll a fost lansat în 1980 ca un film de ficțiune, însă realitatea a fost alta. Personajul principal, Eli Caulfield, este interpretul care bifează o serie de relații eșuate și este dependent de medicamente. Familia Presley a fost îngrozită de felul în care Ginger a exploatat dragostea ei cu Regele.

Până astăzi, Ginger se pronunță împotriva modului în care a fost tratată de-a lungul anilor de familia iubitului ei, în special de către Priscilla, pe rețelele de socializare. Ea a scris, de asemenea, o carte, Elvis & Ginger, în care detaliază partea ei de poveste.

„Elvis” va fi lansat în iunie

Noul film „Elvis” al lui Baz Luhrmann urmează să apară în cinematografe. Producția cu Austin Butler și Tom Hanks a avut premiera la Cannes, iar fosta soție a Regelui, Priscilla Presley, a declarat că a emoționat-o până la lacrimi.