La categoria de nerecunoscut, cel mai inspirat costum a fost etalat de cântăreața canadiana Celine Dion. Aceasta a fost recent pusă la zid de fani pentru că ar fi slăbit exagerat de mult și că e de nerecunoscut. Să o  vedeți însă cum a arătat de Halloween!

Vedeta s-a deghizat în Nanny McPhee, celebra dădacă plină de negi pe față, urâtă de speriat copiii, care intervine în familia lordului Green, pentru a-i pune la punct copiii în timp ce acesta era plecat la război. „Fără trucuri, doar dulciuri. Halloween fericit tuturor! Fiți în siguranță!” – le-a scris Celine Dion fanilor, alături de fotografia inspirată din celebrul personaj.

Și soții Beckham, Victoria și David s-au lăsat și ei purtați de val și s-au deghizat cutremurător. „Priviți-o pe doamna Adams” a scris Victoria, alături de o fotografie în care e și soțul ei, David Backham, cu joben și costum negru cu imprimeu de dovleci. Fosta Posh girl poartă o rochie neagră, creație proprie, asortată, elegant, cu o curea care se închide cu două mâini.

După ce și-a super distrat copiii adoptați, organizând o petrecere de Halloween în care aceștia au decorat mai mulți dovleci, Madonna s-a echipat ea însăși pentru acest moment. Vedeta a pozat în „Văduva neagră”, cu o pălărie opulentă cu voal negru amplu, și un buchet imens de flori negre. De asemenea, a purtat bijuterii punk, negre și acestea.

Lady Gaga, în stilu-i caracteristic, a profitat de Halloween ca să invite lumea la vot. Diva a etalat mai multe costume, prin care exact asta a făcut: a cerut oamenilor să voteze. Într-unul din ele celebra artistă poartă un top dintr-un material tare, cu o volumetrie aparte pe care scrie, negru pe alb, „VOTE”.

Sursa foto: Instagram

Toate femeile o invidiază pe nevasta chef-ului Florin Dumitrescu. Chiar au de ce!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri