Cum să alegi lenjeria intimă potrivită pentru partenerul tău

Cum să alegi lenjeria intimă potrivită pentru partenerul tău
Atunci când alegi lenjerie intimă pentru bărbați, este util să ai în vedere anumite aspecte, care te vor ajuta să nu dai greș cu alegerea făcută.

Ți-am pregătit sfaturi și recomandări pentru a achiziționa un cadou pe măsura așteptărilor partenerului!

Ia în considerare bugetul pe care îl ai

Aceasta este cu siguranță una dintre cele mai importante părți, iar știind cât de mult ești dispusă să cheltui, te vei orienta asupra anumitor modele de lenjerie, care se încadrează în bugetul tău. În magazinele fizice și în cele online poți regăsi adesea oferte, de aceea îți poate fi de folos să inspectezi puțin piața.

Gândește-te la partenerul tău

Amintește-ți că darul va fi pentru partenerul tău, ca atare nu vei ține cont de gusturile tale, ci de ale lui. Vei vedea și lucruri care, oricât de mult îți atrag atenția, nu vor fi pe placul lui. Atunci când alegi lenjerie intimă, trebuie să fii atentă la preferințele lui și la culorile pe care le poartă des. Nu uita că nu contează ce preferi tu, ci partenerul, așa că nu te lăsa orbită de modelele care te încântă și orientează-te asupra dorințelor lui.

Alege o mărime potrivită

Conform politicilor magazinelor și pentru a se respecta o igienă riguroasă, lenjerie intimă nu se poate returna, indiferent dacă ai păstrat bonul fiscal. Prin urmare, înainte de a alege, uită-te la mărimea pe care o poartă în prezent. Magazinele au personal instruit pentru a-ți oferi ajutor în alegerea lenjeriei, dar angajații nu cunosc mărimea potrivită pentru partenerul tău, dar aceștia te pot consilia cu privire la alte aspecte.

Materialul

Acesta contează extrem de mult și în alegerea unei perechi de boxeri barbati, nu doar în cazul altor obiecte vestimentare este important materialul. Bumbacul este o țesătură ideală pentru lenjeria intimă, deoarece este moale și confortabil. De asemenea, contează și ca partenerul tău să se simtă bine purtând acele lucruri, ca atare nu opta pentru fibre sintetice, care generează disconfort la purtare.

Ține cont de stilul partenerului

Cu siguranta te vei confrunta cu multe semne de întrebare atunci când nu știi ce lenjerie să alegi, deoarece există mai multe stiluri și culori. Trebuie să știi că există versiuni tanga, clasice, la set ori de tip sort. Și în cazul acesta, trebuie să știi ce articole poartă frecvent și, de asemenea, care îi displac. Însă, mai presus de toate, atinge obiectele vestimentare, deoarece materialele fac de obicei diferența. Potrivit experților, bărbații au tendința de a nu face acest lucru, de aceea sarcina le revine doamnelor.

Sunt situații în care modelele de tip tanga barbatesti sunt pe placul domnilor, în detrimentul versiunilor clasice. Prin urmare, trebuie să știi ce preferințe are partenerul, astfel încât alegerea lenjeriei să fie una pe placul lui.

Culori

Nu doar femeile au propriile nuanțe favorite, ci și bărbații. Aceștia preferă, în general, lenjerie intima neagră ori în culori închise, precum albastru, kaki. Dar există și persoane care adoră roșul sau imprimeurile, iar partenerul tău se poate încadra în această categorie. De asemenea, albul nu se demodează niciodată și nici nu vei da greș dacă optezi pentru o cromatică neutră, atunci când alegi boxeri, chiloti sau alte modele de lenjerie.

Optează și pentru achiziționarea unui set

În general, partenerii sunt încântați să primească și seturi ce includ mai multe perechi de lenjerie barbati, ca atare ia în considerare și acest lucru. Pentru vară, domnii aleg culorile deschise, în special dacă poartă pantaloni în nuanțe deschise.

Croială

În afară de calitatea materialului, trebuie să acorzi atenției și cusăturilor, care se recomandă să fie drepte și rezistente. De asemenea, dacă poți vedea prin cusătură, este semn că modelul respectiv de lenjerie inima barbati nu este unul calitativ. În ceea ce privește elasticul, acesta ar trebui să fie solid, deoarece nimeni nu-și dorește să aibă parte de eventualele neplăceri cauzate de slăbirea elasticului.

Indiferent dacă alegi un set sau o pereche de soturi barbati, materialul din care lenjeria este confecționată este bine să fie bumbacul. În plus, nu uita să alegi mărimea potrivită și acordă atenție, de asemenea, cusăturilor. Nu în ultimul rând, orientează-te asupra tipului de lenjerie purtat adesea de către partner (de exemplu boxeri, tanga, sorturi) și astfel te asiguri că faci o alegere corectă.