Cum să reparați rapid și eficient locurile cu probleme din casă, de Sărbători. Cârligele înlocuiesc suportul rupt de periuțe de dinți

Cum să reparați rapid și eficient locurile cu probleme din casă, de Sărbători. Cârligele înlocuiesc suportul rupt de periuțe de dinți
An de an, în perioada sărbătorilor de iarnă, când vă e lumea mai dragă, vă puteți trezi cu probleme în casă. Întrucât nici un specialist nu se va ridica de la masa de Crăciun sau Revelion să vă sară în ajutor, vă sunt de mare ajutor câteva trucuri.

Aspiratorul nu mai funcționează din motive necunoscute, musafirii sunt pe drum, covoarele trebuie curățate și aveți la dispoziție doar o mătură veche, care se dezmembrează? Luați rapid un elastic de cauciuc, îmbrăcați perii cu acesta și veți constata că e vor îndrepta și vor deveni rigizi. Pantofii musafirilor v-au zgâriat puțin podeaua?

La ce vă folosește o minge de tenis

Nu faceți o criză de nervi pentru că puteți rezolva și această problemă folosind o simplă minge de tenis nouă, un cuțit pentru hârtie sau o lamă ascuțită și o coadă de mop. Tăiați un X mare pe mingea de tenis folosind cuțitul, dar aveți grijă să fie să fie atât de mare cât trebuie ca să permită pătrunderea capătului cozii de mop. Îmbrăcați apoi mingea de tenis pe coada de mop, întoarceți cu susul în jos pentru ca mingea de tenis să atingă podeaua. Presați minge pe zgârieturile de pe podea înainte și înapoi, cu putere. Metoda este este folositoar pentru toate tipurile de podele.

Maioneza și oțetul vă scapă de petele de pe lemn

Musafirii nu folosesc suporturile pentru pahare iar petele au apărut pe mobilă? Puneți imediat puțin din maioneza care v-a rămas de la salata de boeuf pe zona cu probleme și lăsați să acționeze peste noapte. Dimineața, curățați folosind o cârpă curate și lustruiți mobile cu oțet. Veți rămâne uimiți de rezultatul final.

Puteți să rezolvați problema acestor pete și amestecând în părți egale oțet și ulei de măsline. Puneți pe pată folosind un șervețel și frecați în direcția fibrelor de lemn până când va dispărea.

Zgârieturile de pe lemn dispar și dacă le frecați cu miez de nucă

Nu în ultimul rând puteți să încălziți fierul de călcat, apoi să așezați talpa pe o pânză pusă deasupra petei. Insistați maxim un minut. Dacă pata încă se mai vede, repetați procedeul, până ce va fi înlăturată complet. Zgârieturile mici de pe suprafața lemnului vor dispărea dacă le veți freca cu miez de nucă. Dacă suportul de dinți s-a spart tocmai acum, folosiți cârligele de rufe. Fixați un cârlig sub un unghi de 45° pe coada periuței, apoi spijiniți de masă.

Cârligele pot fi un suport bun și pentru ținte sau cuie. În cazul în care au ruginit balamalele tocmai acum, nu mai stați pe gânduri și ungeți cu ulei. În cazul în care ați fost obligați să scoateți tablouri de pe perete și a rămas urmă, o veți masca cu creioane de culoarea peretelui. Sau amestecați puțin bicarbonat cu apă, umpleți golul și așteptați să se usuce.

Recomandarile noastre