Andreea Bălan a plecat la munte. Imagini despre cum se distrează

Andreea Bălan a plecat la munte. Imagini despre cum se distrează
Dacă nu a putut pleca în vacanță în Grecia, Andreea Bălan și-a reconfigurat traseul. Ea va merge la mare pe litoralul românesc, cu fetițele și mama sa. Până atunci însă, a dat o fugă la munte.

Andreea Balan a plecat miercuri la munte. A facut un popas în  Sinaia. Este însoțită de cele mai importante ființe din viața ei: cele două fetițe concepute alături de actorul George Burcea. „Suntem la munte într-o mini vacanță și prima oprire a fost, bineînțeles, în parcul de distracții din Sinaia”, a scris vedeta pe conturile de socializare unde a postat mai multe imagini cu ea și fetițele în carusel.

Fanii s-au grăbit să îi transmită mesaje emoționante. „Pupici fetelor. Distrați-vă la maxim. Meritați din plin. Nu bărbații fac familia fericită. Mamele sunt cele ce aduc fericirea în casă. Vă pup” sau „Andreea ești o mamă exemplu, și esti cea mai frumoasă, să îți dea Dumnezeu sănătate să poți avea grijă de fete pe mai departe!!”.

Divorțul de Burcea începe la toamnă

Cântăreața Andreea Bălan și actorul George Burcea  au avut o relație de cinci ani. La finele anului trecut au apărut primele zvonuri legate de degradarea mariajului. S-a spus că el îi vorbea urât, chiar de față cu fetele și străinii, că a început să lipsească nopțile de acasă.


Paul McCartney, șef de trib. Va domni peste 5.000 de supuși

Piña Colada, cocktailul oficial din Puerto Rico


Într-un final s-a aflat că începuse și să se drogheze, astfel că separarea a fost inevitabilă, în final. La scurt timp el a apărut în compania unei tinere pe care a numit-o „o prietenă”, iar Andreea a plecat la mare cu iubitul, Tiberiu Argint, fratele unei prezentatoare de la TVR. A urmat o altă escapadă a amorezilor, pe un yacht.

În week-end-urile în care Andreea a fost la mare cu iubitul, copiii au stat cu tatăl, cei doi împărțind astfel timpul petrecut cu fetițele, încă înaintea existenței unei sentințe.

Cei doi vor divorța, în instanță, primul termen fiind stabilit pentru luna octombrie. Între timp George Burcea pare pus pe fapte mari: el a devenit unii din concurenții show-ului Ferma, pentru care e plătit cu 7.000 de euro pe lună. În plus, poate câștiga potul cel mare, 50.000 de euro, dacă se ambiționează să câștige competiția.

Sursa foto: Facebook