Anna Lesko a făcut festin de ziua băiatului ei. Ghiciți ce a gătit artista

Anna Lesko a făcut festin de ziua băiatului ei. Ghiciți ce a gătit artista
Băiețelul Annei Lesko a împlinit 7 ani iar mama lui l-a sărbătorit într-un mod cu totul aparte. Pentru ca totul să fie perfect a petrecut ore bune în bucătărie, și a fost ajutată chiar de sărbătorit.

Nu ați putea ghici niciodată cum și-a sărbătorit Anna Lesko băiatul și ce a putut face pentru așa o sărbătoare. Fiul ei, Adam, a împlinit 7 ani. Anna a născut la vârsta de 35 de ani. A intrat în pandemie ca mamă singură, după ce, un an mai devreme, s-a despărțit de tatăl copilului ei.

Anna Lesko și DJ Vinnie au fost împreună timp de opt ani, iar în loc să se căsătorească, în 2019 s-au despărțit.  „N-am crezut niciodată în mariaj. Mi se pare o instituție perimată. Înainte, avea un scop, familiile își protejau averile. Câtă vreme nu există respect și partenerii nu mai privesc în aceeași direcție, nu mai are rost relația. Eu nu am fost niciodată acea persoană care visa prințul pe cal alb, rochie superbă de mireasă”, declara artista, anul trecut.

Anna Lesko e mare gospodină. Cum și-a sărbătorit băiatul

Pe cât e de provocatoare în imaginile pe care le distribuie cu generozitate pe rețelele sociale, pe atât e un exemplu de mămică implicată. Și de gospodină. Anna Lesko este o mămică mai atipică. De ziua lui Adam s-a dat peste cap să iasă totul perfect. Și l-a răsfățat pe cel mic cu tot ce  și-a dorit acesta. I-a făcut toate plăcerile.

Luni, fiul Annei Lesko a împlinit 7 ani, iar artista a organizat o petrecere pe cinste. Adam a avut alături toți prietenii apropiați, care s-au bucurat de preparatele gătite chiar de artistă. Anna s-a și filmat în timp ce prepară colaci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko)

Într-o altă postare arată cum se face salata Shuba, cu heringi. Cântăreața și-a umplut casa cu baloane multicolore și pline cu urări, a pregătit un loc de joacă pentru cei mici și la final le-a oferit tortul. Acesta a fost decorat cu multe jucării, fiecare copil primind câte una după tăiere.

Cum și-a sărbătorit Anna Lesko băiatul. Adam a împlinit  7 ani

Băiatul este pasionat și de fotbal, motiv pentru care a primit o minge. „La mulți ani sufletul meu, Adam!!!❤”, a scris Anna Lesko în dreptul postării, care conținea mai multe imagini de la ziua fiului ei.

Sursa foto: Instagram

Un nutriționist american vine cu detalii neașteptate despre desertul iubit de toată lumea

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre