Cum și-au petrecut timpul în lockdown vedetele de la Hollywood

Cum și-au petrecut timpul în lockdown vedetele de la Hollywood
Cele mai multe dintre vedetele de la Hollywood și-au împărtășit experiențele avute în timpul lockdown-ului impus de pandemie cu fanii, prin intermediul rețelelor de socializare. Unii au fost cât se poate de interactivi și chiar au cerut părerile urmăritorilor.

Fanii au aflat de pe rețelele sociale cum și-au petrecut timpul în lockdown vedetele de la Hollywood. Chiar dacă nu și-au văzut idolii la evenimente simandicoase, au avut șansa să le pătrundă în intimitate. Multe lucruri necunoscute despre staruri au ieșit la iveală, scrie Evenimentul Zilei. În general, vedetele de la Hollywood au ținut să le reamintească fanilor că restricțiile impuse de autorități trebuie respectate.

Reese Witherspoon și Laura Dern, cele două actrițe care au jucat împreună în serialul Big Little Lies, s-au fotografiat în timp ce ieșiseră la o plimbare în natură, însă păstrând distanța recomandată de autorități, cu doar câteva zile înainte de lockdown.

Arnold Schwarzenegger s-a recreat în casă alături de familie și ponney și măgărușul lor, Whiskey și Lulu, pe care i-a ținut chiar în sufragerie în perioadele de carantină.

Fostul guvernator al Californiei a publicat mai multe video-uri în casă, alături de cei doi măgăruși, invitându-i pe oameni să stea în case. „Terminatorul” a devenit de câțiva ani vegetarian, iar acest lucru s-a putut observa și într-unul dintre clipurile sale.

Jessica Alba și-a învățat fetele

Jessica Alba s-a preocupat de îngrijirea personală alături de cele două fete ale sale, Honor și Haven, în vârstă de 11, respectiv 8 ani, pe care le-a inițiat în acest domeniu. „Rămân acasă pentru cei trei copii ai mei, bărbatul meu și toți membrii familiei mele – în special bunicii mei,” a fost mesajul actriței care a jucat rolul lui Sue Storm în fimele Fantastic Four.

Există speculații care sugerează că anumite vedete a căror pasiune pentru jocurile de noroc este de notorietate, au tatonat cu cazinourile și platformele de poker din online pe timpul carantinei. Printre acestea se numără Matt Damon, George Clooney, Eva Longoria, Ray Romano, Shannon Elizabeth și Tobey Maguire. Cu toții sunt cunoscuți pentru acest hobby.

Momente de artă cu muzică și poezie

Patrick Stewart, celebrul actor care a interpretat rolul căpitanului Jean-Luc Picard în seria Star Trek, a publicat zilnic un scurt clip în care recită câte un sonet pentru fanii săi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Patrick Stewart (@sirpatstew)

„Am fost încântat de reacțiile obținute de postarea în care am recitat Sonetul 116 din Shakespeare și acest lucru m-a determinat să întreprind ceea ce a urmat. Când eram copil în anii 1940, mama îți tăia felii de fructe (nu aveam prea multe) și când mi le punea în față îmi spunea că un măr pe zi ține doctorul deoparte. Atunci, m-am gândit că poate un sonet pe zi ține doctorul departe? Așa că, hai să începem. Sonetul 1,” a declarat Stewart pe Instagram.

Și faimosul actor de comedie Steve Martin a publicat un clip în care le-a cântat fanilor o piesă la banjo. Acesta s-a carantinat  într-o pădure. Postarea respectivă a avut peste 99.400 de redistribuiri și nu mai puțin de 429.200 de aprecieri.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 3 februarie. Pentru Fecioare un nou început bate la ușă