Cum și unde petrece weekendul Irinel Columbeanu, după ce a tocat averea

Cum și unde petrece weekendul Irinel Columbeanu, după ce a tocat averea
Pe vremuri zbura  la Paris doar ca să bea o anume cafea, acum trăiește într-un apartament cu chirie, și asta într-un bloc modest, la marginea Bucureștiului.

De averea lui Irinel Columbeanu s-a ales praful. Nu mai are palatul de la Izvorani și nici mașinile luxoase, conduce un banal Opel, evaluat cu indulgență la câteva mii de euro,  și ultima vânzare cât de cât profitabilă a fost yachtul de la Snagov.

Fost milionar, Irinel Columbeanu le-a povestit reporterilor de la „Vorbește lumea” cum a ajuns să-și piardă vila de la Izvorani, mașinile de lux, dar și toate celelalte bunuri de valoare. Acum fostul milionar trăiește modest, probabil cum nu și-a imaginat vreodată că va mai ajunge, într-un apartament cu două camere cu mobilă albă (cumpărată de el) și masă de călcat. Lângă perete, în living, stau înșirate resturile averii din vremurile de highlife: gențile Luis Vuitton.

Ce viață opulentă a dus Irinel Columbeanu

Dar să ne amintim cum se lăfăia Columbeanu în epoca sa de glorie. În anul 2007, Irinel Columbeanu ar fi avut o avere de 150 de milioane de euro. Conducea două mașini de lux, un Rolls și un Bentley care însumau 820.000 de euro.

Deținea mai multe terenuri în Ilfov și „palatul” de la Izvorani, o vilă imensă, plină de tablouri și sculpturi ale lui Sabin Bălașa, pe lângă opere de artă ale altor mari artiști.

Era perioada în care a început să facă valuri în lumea mondenă, alături de iubita sa minoră – Monica Columbeanu, care ajunsese la București cu microbuzul, de la Băcău și a urcat direct în Bentley. Sau în elicopterul privat. După caz.

Iubita minoră, Monica, gafa cu poșeta

În 2006, într-o sesiune de shopping de lux la Munchen, Monica Gabor a făcut gafa vieții ei. Puștoaica a confundat o geantă de lux cu o căciulă și a… probat-o. Când și-a dat seama ce face, a izbucnit în râs, dar fapta era deja comisă. Era același an în care și-a dat bacalaureatul, unde a ajuns însoțită de un bodyguard personal, într-una din mașinile de lux ale iubitului senior. A luat 10 la Limba și Literatura Română.

Tânăra, se obișnuise deja cu traiul în lux alături de bărbatul care îi putea fi tată. Columbeanu o ducea numai în excursii și croaziere de lux, cazând-o în cele mai scumpe hoteluri de cinci stele și oferindu-i o viață la care aceasta nici nu putea visa înainte.

Dupa exemplul unor vedete internaționale, Irinel Columbeanu și Monica Gabor au decis să doneze banii strânși la nunta lor unor oameni defavorizați, mai exact celor rămași fără case după inundații. Nunta lor (22 iulie 2006, la Izvorani) a fost una cu dar. Invitații au fost plimbați cu vaporasul pe lacul Snagov, apoi desfătați cu 11 feluri de mâncare sofisticate.

La nuntă, Irinel a plâns, sincer, de emoții. Mirii au eliberat porumbei albu, la ieșirea din biserică, în timp ce, la semnarea în registrul căsătoriilor, peste ei au fost aruncate valuri de confetti. Oare câți dintre acești invitați i-au mai dat lui Irinel măcar un telefon de încurajare pentru perioada grea prin care trece?

Decăderea lui Irinel Columbeanu a început după nunta cu Moni

Apoi Irinel a fost executat silit din cauza datoriilor. Decăderea lui Irinel Columbeanu a început la cinci ani după ce acesta a luat un credit de 5,5 milioane de euro (2007, la un an după nunta cu Monica Columbeanu). Pentru cheltuieli și pentru o afacere cu Columbianit, un gen de material de construcție. Nu și-a mai plătit ratele la timp și a ajuns pe mâna executorilor. În final, banca a obținut proprietatea de la Izvorani în instanță. Irinel Columbeanu a trebuit să se mute. A ales un cartier rezidențial de lux din Capitală.

Nemaiavând bani, a început să vândă din bunurile de valoare deținute. Și-a dat bolidul cu care făcea senzație în București, în 2004. Mașina pe care a plătit 240.000 de euro a dat-o cu 29.000. A vândut și a doua mașină, dar și alte bunuri. Dar și așa a acumulat datorii la întreținere, mai multe luni, și a fost nevoit să se mute, scrie presa mondenă.

Ultimul bun de mare valoare, yachtul de la Snagov, i l-a vândut anul acesta lui Nicușor Stan. Problemele financiare au continuat, iar Columbeanu a părăsit complexul Cosmopolis, pentru un bloc mai modest din Capitală. Locuiește aici cu iubita sa. Apartamentul are două camere, plus dependințe și, sincer vorbind, după cum recunoaște chiar el, e comparabil, ca dimensiune cu spațiul alocat numai bucătăriei de la Izvorani.

Hai să vedem ce se petrece în această bucătărie de bloc!