Cupidon a lovit în tabăra Războinicilor. Un alt cuplu e pe cale să se înfiripe. S-a lăsat cu un nou scandal

Cupidon a lovit în tabăra Războinicilor. Un alt cuplu e pe cale să se înfiripe. S-a lăsat cu un nou scandal
După toate discuțiile legate de idila dintre TJ Miles și Laura Giurcanu care au fost prinși sub plapumă, altă poveste de iubire pare că se instalează la Survivor România.

După ce doi concurenți din echipa Faimoșilor au fost prinși așa cum nu s-ar fi așteptat nimeni, a venit și rândul Războinicilor să fie scoși la tablă.

Cupidon a lovit în tabăra Războinicilor. Un alt cuplu e pe cale să se înfiripe. Se anunță un nou scandal

Războinica Ana Dobrovie a iețit la atac. Aceasta a venit cu acuzații grave în privința lui Ionuț Popa și spune că acestuia i s-ar fi aprins călcâiele după Alexandra Duli. Ce le-a dat de gândit celorlalți concurenți? Apropierile dintre cei doi. Mai mult, presupușii amorezi au fost văzuți și cum au plecat pe plajă, gest care a stârnit și mai mulți discuții. Pe de altă parte, Ana Dobrovie a spus că s-a format și o „bisericuță”. Ba mai mult, Ana a lăsat să se înțeleagă că Alexandra Duli s-ar fi combinat și cu Alex Delea.

„Nu cred că e chimie din partea ta, cred că e manipulare din partea ei”

„Ei se dau cu bisericuța și se vor certa, că unul va câștiga, nu vor câștiga toți. Nu au toți de câștigat. E invidia mare, atunci vor vedea ei. În al doilea rând, se vede o chimie între două persoane, ok?

Bine, nu cred că e chimie din partea ta, cred că e manipulare din partea ei”, i-a spus Ana Dobrovie lui Ionuț Popa, în ediția de marți seara.

Nici Ionuț nu a stat pe gânduri și a încercat să-i închidă rapid gura Anei, susținând cu tărie că el nu are nimic ieșit din comun cu Alexandra. „Bisericuțele…ei cred treaba asta… Ea a afirmat faptul că eu am o relație cu Alexandra. Sau că aș avea ceva cu ea…Doamne! Nu-mi vine să cred, nu-mi plac oamenii de genul ăsta. De ce vă pasă așa de mult?”, au fost cuvintele tânărului.

După toate aceste discuții, în urma consiliului de eliminare, Ana Dobrovie a fost nevoită să își ia adio de la colegi și să își facă bagajele pentru a reveni în țară.

Alex Delea a sărit imediat în apărarea lui Ionuț Popa

La discuție a venit imediat și Alex Delea care a pus-o la punct pe Ana Dobrobie, afirmând că fiecare are dreptul să facă ce vrea: „Noi mergem pe plajă, dacă celelalte persoane nu vor să meargă, ce să fac? Cine nu vrea să meargă, să rămână în cabane. Noi avem o bisericuță pe plajă, ei în cabană”.

Alexandra și Alexandru Delea au recunoscut că au dormit unul lângă celălalt, dar atât.

Sursă foto: stiriromania

 

Recomandarile noastre