Cuza, la ora mărturisirilor. Are regrete, dar și dorințe cu fosta iubită pe care o întâlnește la „Neața”

Cuza, la ora mărturisirilor. Are regrete, dar și dorințe cu fosta iubită pe care o întâlnește la „Neața”
Se spune că unii știu să se despartă frumos, iar alții suferă ca proștii, pentru că nu pot accepta că s-a încheiat o etapă. Parteneri care ajung să nu se mai suporte în relația de cuplu, pun punct, însă, în continuare, rămân cei mai buni prieteni și își caută alți iubiți. Este și cazul lui Cuza de la „Noaptea Târziu”.

O fi geloasă actuala iubită a lui Cuza pe Ramona Olaru? Ar avea ceva motive. Întors din Asia Express, Cuza se dovedește a fi îndrăgostit până peste urechi. Cântărețul de la „Noaptea Târziu” a decis să își scoată rapid noua cucerire în lume. În rest, Cuza rămâne destul de discret cu viața sa personală și nu dă prea multe detalii. De data aceasta, fotografiile surprinse de paparazzi vorbesc de la sine.  Mai mult, Cuza a distribuit pe Instagram meniul de care a avut parte companioana sa. Iar mesajul a fost pe măsură: „Unele fete mănâncă pește din răzbunare”.

Frumusețea brunetă cu care s-a afișat Cuza de curând este Ximena.

Cuza a suferit din dragoste

Cuza a făcut pereche bună cu Emi în reality-show-ul care abia s-a încheiat. Tânărul talentat din Târgu Jiu a avut, de altfel, toată viața, un mare succes la femei.  Pe numele real Adrian-Iulian Popescu, acesta a recunoscut, recent, că există o femeie care i-a frânt inima. Au fost multe femei în viața lui, dar după una singură a suferit foarte tare. Cuza a trăit o poveste de dragoste de doi ani cu Ramona Olaru, frumusețea de la Neatza cu Răzvan și Dani. S-au iubit cu pasiune, au bifat multe despărțiri și împăcări. În final, totul s-a terminat definitv între ei.

În cadrul podcastului „Vin de-o poveste”, Radu Țibulcă și Cuza au discutat despre motive. Tânărul a mărturisit că discuțiile și tensiunile din relația cu Ramona Olaru atinseseră cote maxime, iar certurile deveniseră un obicei.

„A durat aproape de doi ani (n.r.- au fost împreună). O relație foarte frumoasă. Pot să vin cu clișeul care la noi chiar e adevărat: nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea. Efectiv aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte. Niște neînțelegeri, niște confruntări foarte intense, din nimicuri. Masa asta e pătrată, ba nu e rotundă. Stăteam și ne contraziceam așa până când ne lua somnul. Cam asta a fost”, a spus Cuza în podcast.

Fosta iubită îi stârnește dorințe, încă

Artistul a dezvăluit însă că a rămas în relații bune cu fosta sa iubită. Cei doi, de altfel, sunt în continuare colegi, la „Neatza de Weekend’.

„Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare, inclusiv pe zona de agenții atunci când e cazul, și nu numai. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor ca și suferința a fost una puternică’, i-a dezvăluit Cuza lui Radu Țibulcă.

„Este un om pe care l-am iubit (…). Dacă a fost iubita mea și nu mai e, asta nu înseamnă că trebuie să devină dușmanul meu, redevine amica mea. Bineînțeles (n.r.când o văd) au fost situații în care mi-au stârnit o grămadă de stări, amintiri, dorințe de a fi din nou, și probabil e reciproc. Și cu siguranță e reciproc, pentru că am discutat despre asta”, a mai spus Cuza.

La câteva luni de la despărțire Cuza a reușit să-și găsească liniștea lângă bruneta Ximena. Pe de altă parte, și Ramona și-a refăcut viața și formează acum un cuplu alături de Cătălin Cazacu.

Sursa foto: Instagram