Dacă ar fi vrut, putea fi model. Mama Andreei Esca s-a pozat în ipostaze incendiare

Dacă ar fi vrut, putea fi model. Mama Andreei Esca s-a pozat în ipostaze incendiare
E bucurie mare în familia Andreei Esca. Cea care i-a dat viață a împlinit o vârstă frumoasă: 81 de ani. Vedeta de televiziune o sărbătorește pe mama sa în felul ei.

Lucia Esca, mama vedetei PRO TV și-ar fi dorit să devină actriță. Viața însă a împins-o spre îmbrățișarea unei meserii mai pragmatice. Ea a urmat școala sanitară. Zeci de ani a fost asistentă medicală. A tratat sute de pacienți, le-a acordat sprijinul şi le-a redat încrederea. „Mama intra în saloane cu zâmbetul pe buze, îi distra cât putea pe pacienții ei atât de amărâți de boală și le făcea cafea. Da, există și asistente medicale că mama!

De-a lungul anilor m-am întâlnit cu bolnavi care au cunoscut-o și care vorbeau așa de frumos despre mama că eram și mai mândră, și mai mândră! De fapt, mama mea iubește oamenii. Atât de simplu e! Iar eu o iubesc pe ea până la capătul infinitului’ cum zicea Alexia când era mică! La fel de simplu”, a scris Esca cu ocazia aniversării mamei sale, anul trecut.

Lucia Esca, așa cum nu ați fi crezut că o veți vedea vreodată

Anul acesta, când mama ei împlinește 81 de ani, Andreea Esca a decis să arate lumii întregi de la cine a moștenit genetica bună. Vedeta dezvăluie fotografii din albumul de familie, demonstrând ce frumusețe a pierdut cinematografia românească. Oricine e de acord că, așa o apariție, punea fi un model de succes.

Andreea Esca dezvăluie două fotografii cu mama ei din tinerețe, alături de pasiunile ei: vehiculele. Într-una din imagini, Lucia Esca este surprinsă în timp ce coboară dintr-o mașină. Este de o eleganță perfectă, cu coafura aranjată după moda epocii, cu rochia ce îi urmărește forma corpului și se oprește deasupra genunchilor, și cu o pereche de pantofi cu toc în picioare. Scena pare desprinsă din filmele de la Hollywood.

Dar asta nu e tot. Într-o a doua imagine, toată lumea poate vedea ce trup de zeiță avea mama ei. Lucia Esca pozează întinsă pe o motocicletă. Este bronzată și e îmbrăcată doar într-un costum de baie minuscul, din două piese. „Motorizată! Așa e mama mea! Nimeni nu ține pasul cu ea. Acum, mai mult la figurat… dar tot nu îi facem față. La mulți ani cu sănătate, mama mea mișto rău!”, a scris Andreea Esca în legenda celor două fotografii pe care le-a distribuit marți pe rețelele sociale.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre